Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum yakışır mı?

Saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum yakışır mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum uygu mı?

Kimler kızıl ton boyatabilirler?
Kızıl rengi boyamadan önce deri renginize uygun olabilecek kızıl tonlarını inceleyerek belirlemelisiniz Kuaförünüz bu konuda size muavin olacaktır Aynı şekilde saçlarınızı kızıla boyadıktan daha sonra da kıyafetlerinizde hangi renkleri seçebileceğinizi ve uygulayacağınız makyajınız da kullanılacak tonları için yine kuaförünüzde makyaj uzmanından yardım alabilirsiniz

Beyaz tenli bayanlar:
genellikle kızıl tonlarının hepsi yerinde olabilir Beyaz tenli kişilerde saç modelinde dalgalı, düz, uzun, kısa ayrımı yapılmaz ve bakır tonlarını uygulayabilirler üstelik yaşınızı olduğunuzdan büyük göstermeyecek şekilde kızılın her tonu tercih edilebilir Yalnız, uyguladığınız kızıl rengin yanı sıra saçlarınızdaki yansımaya yerinde ikinci kızıl tonlarıyla gölgelendirilmesi gerekir

Buğday tenli bayanlar:
Deri renginize yerinde olan boya renkleri, kızıl kahve ve kahve tonlarıdır Yeniden saçlarda ışıltıyı sağlayacak kızıl tonları seçilmeli

Esmer tenli bayanlar:
Esmer tenlii kadınlar kızıl tonları göstermek isterlerse saçlarında uygulayacakları tonları belirginleştirmek için düz kesimleri seçim etmelidir Katlı kesimlerden kaçınılmalıdır Keza seçilecek renkler koyu deri de koyu renk saç o kadar de tavsiye edilmese de kızıl kestane, viyole ve akaju uygulanabilir

Tavsiye Edilmeyenler:
Kızıl tonlar herkese öğüt edilmez Bu gurupta olanlar, deri rengi dışında saçlarında problem yaşayanlardır Saçlarınde erken ve yoğun beyazı olanlar ve eskimiş saçlara sahip olanlardır Böyle durumlarda badana pigmentleri kalıcı olmaz ve badana kısa zamanda akar *

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt