Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sacların Tarumar Şarkı Sozu

Sacların Tarumar Şarkı Sozu
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sacların Tarumar Şarkısının Sozleri

Sacların tarumar gozlerinde nem
Ateşe benzerdin kule donmuşsun
Hayal mi gercek mi gordum bilmem
Elden ele gezen gule donmuşsun

Bir eser kalmam eski halinden
Yazık gecmez akce pula donmuşsun
Hayal mi gercek mi gordum bilmem
Elden ele gezen gule donmuşsun

Similar threads

Yar Sacların Lule Lule Şarkı Sozleri Yar sacların lule lule Yar benziyor beyaz gule O gul benim hayatımdır Olurum de vermem ele Yar yar aman, yar yar aman Yar, yureğim oldu keman Kavuşmamız, yar, ne zaman? Yar, ne zaman; yar, ne zaman? Yar gozleri uzum uzum Eller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Kolpa Son Nefesim sozleri Kolpa Son Nefesim şarkısı sozu Son sozu soylemek mi sevdiğine git demek mi zordur? Bırak beni kendim giderim, ardımdan ağlamasan da olur İşe yarar mı bilmem, elimde eskitilmiş bir gurur Gun gibi ortada, cıplak, paramparca omrum Ama sen hep hataları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ozgur Kurum Hep Aynı şarkısı 2019 Ozgur Kurum Hep Aynı şarkı sozleri Ozgur Kurum Hep Aynı şarkısının sozleri: Soğuk, buruk bir gecenin elinde Yalnız odamda kolonların sesinde Bir kuştum bir uctum İcerde bilgisitenlarcom kayboldum Duymadın beni cunku susmuştum Kabul ettim ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Murat Yılmazyıldırım Yonler şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Yonler şarkı sozleri Murat Yılmazyıldırım Yonler şarkısının sozleri: Yonler bizlerindir Aşkın yolu doğu Yolun aşkı batı Aşkın adı kuzey Adın aşkı guney Doğudan gel Batıdan gel gel Kuzeyden gel Guneyden gel gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Mor ve Otesi Araf şarkısının sozleri Araf şarkısı sozleri Mor ve Otesi Araf şarkısı sozu Kalbin işine bak yuzune bakamaz Ağlar durur sen uyurken Yalnız olamayan boyle mi yapar dersen anlarım Aşkın icine bak, en guzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt