Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saclarını Taramışsın keşke seni sevmeseydim Notaları

Saclarını Taramışsın keşke seni sevmeseydim Notaları
0
130

Similar threads

saclarını taramışsın şarkısı, saclarını taramışsın şarkı sozleri saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın haberin varmıydı benden beni bana komamışsın keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim ah o saclar taranır mı sarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İsmail Kılıc 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Saclarını Taramışsın Şarkı Sozu Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın Haberin varmıydı benden beni bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın ( Haberin varmı yar ) sözleri saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın sözleri saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın hikayesi Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın haberin varmıydı benden beni bana boyamışsın Şimdiii meleklerim face de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Şevval Sam Koklasam Saclarını Şarkı Sozleri Şevval Sam Koklasam Saclarını Koklasam saclarını bu gece ta fecre kadar Acı duysam gozunun rengine dalsam da senin Kanatır ruhumu mazide kalan hatıralar Doyamam omrume ben kalbini calsam da senin
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Koklasam Saclarını Şarkı Sozleri Koklasam saclarını bu gece ta fecre kadar Acı duysam gozunun rengine dalsam da senin Kanatır ruhumu mazide kalan hatıralar Doyamam omrume ben kalbini calsam da senin
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt