iltasyazilim
FD Üye
aramızdaq cok guzel gıden bı ılkmız vardı bırbırmızı cok sevıydukonun yasantısı bayagı bı streteydı benı kınde oldgu gbı ayrıcada ben ılgı gormekten de gostermektende hoslanırmcanım ustune gıtıgım ıcın heralde olsa gerek aramıza tartısmalre gırdıil once ben ayrıldım 1 hfta daha sonra dondum sonraa 2 hafta sonrada o ayrılalım deıayrılama esnasındaa 3 hafta gorusemdıkson haftda daa aramız bayagı guzeldı benı delı gıbı sevıyodubende onuıste bu aralarda gorusemdgımız ıcn bölünme muhabbetını msn den yaptık sacma oldgunu bıle bılegozlerımız ıcıne bakamadan aramızaa ayrılık gırdı hatta bölünme kelımesı lugatımızde yokken annesı de benım aılemde bılıyodu bu ılişkiyiayrıldık sımdımsn de tartısmlardan benı ıce gerıldım agzımdann hıc onaylamdgım sler cıktı normalde msnden sılmıyodubunları soeldgım ıcın sıldıaramada sormada dedıben onu unutmadım bana karsı bısey hsısetmedgını soluyomusbu kadr seven bırnın 1 hafta ıcınde bısey hıssetmemesı kafam takıldı adi gelmedı banayaptıgm hataalr oldu lakin ben bayagı pısmanlık duyurum ve kendmı afettırmek ıstıyorummfakat nasıl yapacagım hakkında fıkırm yok suprız yapmak ıstıyorum hatta sıırde yazdım cok ta acı cekıyorum aglıyorum bazennbunalrın bıtmesı ıcn ban yol gostermenız lazım kafam durdu