Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sadaka ile ilgili akrostiş şiir

sadaka ile ilgili akrostiş şiir
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Akrostiş şiir mısraların ilk harfleri yukardan aşağı okununca anlamlı bir kelime oluşturmasıdır Sadaka ile ilgili yazılmış bir akrostiş şiir hazırladık

Sadaka

S usuşların ipek ağıyla a sıl onları nasıl avutmalı d oğan gune karşı a yrılık şarkıları k alabalığın arasında kuş gibi cırpınan varlığını a y doluyor icimize, icimiz yakamoz aynası

Similar threads

Akrostiş şiir mısraların ilk harfleri yukardan aşağı okununca manalı bir sözcük oluşturmasıdır Sadaka ile ilgili yazılı bir akrostiş şiir hazırladık Sadaka S usuşların ipekli ağıyla a sıl onları nasıl avutmalı d oğan güne karşısında a yrılık şarkıları k alabalığın arasında kuş gibi çırpınan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Baş harfleri yukardan aşağı okununca Sadaka olan bir şiir istiyorum Sadaka ile ilgili akrostiş şiir yazarmısınız Cevap: Sadaka ile ilgili akrostiş şiir Sadık olmakta bir sadakadır Ac birini doyurmakta, Duşkunlere yardımda bulunmakta, Acizleri korumakta bir sadakadır Kimsesizleri mutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Baş harfleri yukardan altında okununca Sadaka olan bir şiir istiyorum Sadaka ile ilgili akrostiş şiir yazarmısınız Cevap: Sadaka ile ilgili akrostiş şiir Sadık olmakta bir sadakadır Aç birini doyurmakta, Düşkünlere yardımda bulunmakta, Acizleri korumakta bir sadakadır Kimsesizleri mutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir ataturk ile ilgili akrostiş şiirler kısa Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir A kıl ile topladı, milleti dağılmaktan T urke yaraşır bir millet cıktı bu savaştan A şk ile, inanc ile, yardım istedi haktan T uzbuz oldu dağıldılar, birlik olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
858,467Konular
981,172Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt