Sadakatsiz yeni kısım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Asya Aras'a öfkesini denetim etmesi gerektiği konusunda çıkışırken Aras'ın annesi ortaya çıkar. Annesi Aras'a kavuşmuş bir formda sarılırken Leyla'nın 'Annecim ilaçlarınızı getirdim.' diyerek odaya gimesi herkesi şoke eder. Öte yandan Volkan Aras'ın meskenini basar ve bir anda ortalık karışır. Volkan'ın 'Oğluma kaldırdığın o eli kırmaz mıyım?' cümlesi Asya'yı şoka sokar. İşte Sadakatsiz 47. kısım fragmanı...
Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, direktör koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin kadrosunda; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen üzere başarılı oyuncular yer alıyor. Bahsiyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin yeni kısım fragmanı yayınlandı...
Sadakatsiz Son Kısım Özeti
Ali’nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan’ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras’ın daha evvel görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır. Volkan’ın Asya’nın hayatını denetim etmek için yaptığı atılım büyük bir pürüze takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm istikrarları değiştirecek bir sır perdesini ortalar. Kaza sonrası Ali ve İpek’in bağlarının giderek kuvvetlenmesi yeni bir belanın habercisi midir?