Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sadece kendi yüregimi yakiyorum

Sadece kendi yüregimi yakiyorum
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yalnızca kendi yüregimi yakiyorum Şüphesiz mutlu edecektin beni, Kabullenemesende,kabullenemeselerde Kuşkusuz mutlu edecektim seni, Zorlanmadan,qücenmeden,kırılmadan O Kadar bir sevqiyle baqlandım oysa sana, Ayırmaya kendi qücüm yetmez! Senden bambaşka kaldıqım her belli başlı, Kalbimin sabrı yetmez! Anlatamıyorum sana kendimi, Anlatamıyorum kalbimdekileri Anlatınca ne olabilirki, daima olduqundan farklı! Aqlasam kızarsın,üzülsem üzülürsün Aqlatanın,üzenin ne olduqunu qörmeye çalışmazsın Göremezsinde zaten! Görmeni istediklerimden fazla uzaktasın Çıkamayacaqın bir kuyudasın!! Herşeyi zamana adamak istediqini söylediqinde, Ne düşünüyordun fakat benliqinde Onca süre bekleyip,yıkılışımı izlemek miydi amacın?? Belkide haklıydın,olmayacaktı! Seni ne süre mutlu ettim fakat, Şimdide edebilecekmişim gibi, Böyle bir olasılık varmış gibi, Kendimi avutuyorum Yalnızca kendi yüreqimi yakıyorum!! Fakat yinede üzülmüyorum! Başkasının kollarında, Palavracı aşklarla, Oradan oraya savrulacak olsan bile, Mutlu olduqunu düşüneceqin için, ÜZÜLMÜYORUM!! alinti  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt