Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sadece sen kalsan

Sadece sen kalsan
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sadece sen kalsan Bir gün huzursuz bir şekilde yatağıma girdim O anda ne düşündüğümü o kadar hatırlamıyorum Şayet geleceğe dair planlar yapıyordum, olur ya de günü değerlendiriyordum ya da kendimle ya da çevremdeki insanlarla ilgili bir takım sentezler (Bilirsiniz, çoğumuzun yaptığı şeyler) Sabahtan uyandığımda geceden tek hatırladığım azıcık üşüdüğümdü Bilinen bir mekanda uyanmanın verdiüi güvenle yatağımda bir süre oyalandım Gün başlamıştı Yüzümü yıkamak için banyoya yöneldim Mutfağa giden bir gölge gördüm Biraz başı dönen, o tarafa yöneldim Kim var orda?Sükunet beni azıcık sıkıntılı etti Azıcık sıkıntılı mutfağa girdiğimde, karşımda duran kendimdi Bu bir rüya olmalı, diye düşündüm Karşımda duran ben gülümserken banyoya yöneldim Evet evet, yüzümü yıkarsam sanırım geçer Banyoya girdiğimde birileri benden önce davranıp banyoyu işgal etmişti Hırsla kapıyı açtım Başka bir ben Bu bir kabus olmali, dedim Karşımdaki gülümseyerek Hayırdedi Anlamakda zorluk çekiyordum Çaresizdim ve maalesef ama uyanıktım Karşımdaki Niçin diye düşünmededi Dışarı çıkmalıyım, diye düşündüm Karşımdaki gülümseyerek her tarafta sen varsın Diğer ahali yok Herkes sendedi Düşüncelerimi nasıl okuyorsundiye sordum Bir kahkaha attı: Unutma, ben sen'imdedi gerçi dışarı çıktım Doğruydu; baktığım, konuştuğum herkes ben Kendime dışardan biri olarak görmek fazla sarsıcı olmuştu Tüm duyguları kendime yöneltmiştim birdenbire Öfke duyuyor, kızıyor, seviyor, şasırıyor, acıyordum Gerçekten ne mükemmeldim, ne de çok kötü, yalnızca insandım Aniden renklerin ne kadar donuklastığını, seslerin matlaştığını farkettim Kızdığım, korku ettiğim insanları bile özlemeye başladım Yaşam bütün renkleriyle güzeldi Sevmediğiniz şeyler bile beraberken fantastik bir ahenk oluşturuyordu Ve yoktu Yalnızca insan, hayvan, çicek, vs vardı bir takım önyargılarla ve nefretle yaklaştığınız herşey (kendiniz bile) değerini kaybediyordu ve o anda kör olup hiçbir değeri, güzelligi farketmiyordunuz? Derhal eve koştum Yatağıma girip, sahiden her gelen günün bana yeni değerler tanımam ve kendi renk armonimi güzelleştirmem için bir kısmet olduğunu düşündüm Neşeyle gözlerimi kapattım  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt