Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sadettin Saran, aşkı Emina Jahovic'in ayağını yerden kesti

Sadettin Saran, aşkı Emina Jahovic'in ayağını yerden kesti
0
36

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Sadettin%2DSaran%2Daski%2DEmina%2DJahovic%2Din%2Dayagini%2Dyerden%2Dkesti%2D225980%2Ejpg

Şarkıcı Emina Jahovic ve iş insanı Sadettin Saran, aşklarına geçtiğimiz ay ikinci şansı vermişti. Yeniden başlayan ilişkilerini göz önünde yaşamaktan çekinmeyen gözde çift, önceki gün Saran'ın otelinin bulunduğu Hırvatistan'ın yolunu tuttu.

Sadettin Saran, Emina Jahovic ve arkadaşlarını Hırvatistan'a özel jetiyle uçurdu.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sevgilisinin misafirleriyle de yakından ilgilenen Sırp güzel, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla da havasını attı. Uçakta Emina Jahovic'ın dışında Ertuğrul Özkök, Şelale Kadak, Cengiz Semercioğlu, Özlem Gürses gibi isimler de vardı.

Emina Jahovic'in özel jetle Hırvatistan'a gitmesi, "Saran, aşkının ayağını yerden kesti" dedirtti.

Similar threads

Sırp basınının iddiasına göre; oğullarını Saran’la tanıştıran Jahovic, evine taşındığı işadamıyla nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bu yaz aşklarına bir şans daha veren Emina Jahovic'le Sadettin Saran'ın ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor. Jahovic'in özel hayatıyla ilgili sık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Emina Jahovic 10 yıl evli kaldığı Mustafa Sandal'dan 1.5 yıl evvel boşanmış, sonrasında iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlamıştı. Lakin çift geçen Aralık'ta kıskançlık nedeniyle tartışıp ayrıldı. 6 ay başka kaldılar. Bir magazin programının savına nazaran; Sadettin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Aşklarıyla geçtiğimiz yıla damga vuran Sırp şarkıcı Emina Jahovic'le işadamı Sadettin Saran, ayrılığa daha fazla dayanamadı.  7 aylık ilişkiye Şubat'ta nokta koyan ikili, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız "Aşk yeniden" dedi. Bir müddettir gözlerden uzak yerlerde buluşup farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Geçtiğimiz Temmuz'da 'Aşk yeniden' diyen Emina Jahovic'le Sadettin Saran'ın ilişkisi adım adım evliliğe doğru gidiyor. Barıştıktan sonra objektiflerden uzak duran ikili, önceki gün Bebek'teydi. KAÇIŞ SONA ERDİ... Yakın zamanda nikah masasına oturacakları konuşulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,465Konular
981,144Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt