Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sadık Badak Kimdir, Hayatı

Sadık Badak Kimdir, Hayatı
0
87

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sadık Badak biyografisi
Sadık Badak hakkında bilgi
Sadık Badak hayatı

Sadık Badak, 10 Şubat 1955'te Burdur'da doğdu Babasının adı Mehmet Tahir, annesinin adı Zehra'dır

Parasal Müşavir, Idareci ve Iş Adamı; Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi 19801995 Yılları arasında mali müşavirlik yaptı Kurucusu olduğu Öncü İnşaat AŞ, Antalya Fuarcılık İşletmesi ve Yatırım AŞ ve Antalya Güçbirliği Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlıklarında ve Murahhas Üyeliğinde bulundu

Antalya Parasal Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği, Aydınlar Ocağı, Antalya Diyalog Grubu ve Antalya Sigorta Acenteleri Derneğinin kurucu üyesi oldu

Antalya Eğitim Vakfı'nın Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği ile Antalya Genç Yöneticilerin Kurucu Başkanlığı;

Antalya Şehir Halkı Konseyi Ekonomi Grubu'nun Başkanlığı; ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu TOBB Türkiye Fuarcılık Organizasyon Denetleme ve Idare Danışmanlığı ile Sektör Meclis Başkanlığını yaptı İyi düzeyde İngilizce haberdar olan Badak, evli ve 2 çocuk babasıdır *

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt