Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bende orjinal gta 4 var steamdan aldım işte bunu açıyom o ıd şifre istediği yere geliyom yazıyom play diyom oyun açılmıyo bundan bi önceki indirişimde açılıyodu ama ondada arabalar evler yer felan gözükmüyodu bunun sorununu bilen birisi varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler iyi...
Evet beyler başlıkdaki gibi yardım eden arkadaşlara yardım ettikleri için rep vericem
Bana Cm 0304 Data Editör lazım oyundaki özellikleri oyuncuları vs değiştirebilmek için gerekli bir dosya
Şimdiden tşkler
arkadaşlar bana gerçek joker skini lazım gta vc içinaşağıdakilerden birisini bulursanız çok sevinirim
http:img56**************img569435player2vk0png
bunlardan birisi lütfen ben sadece resimleri buldum download ı bulamadım
şimdiden teşekkürler
shadow master'da eşya eklemek için bir kaç şey lazım onları nerden bulabilirim mesela silah shield felan shadow master'da öle bişi war ama dosya istiyor o dosyaları nerden bulabilirim?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.