Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Safer Ayında Her Gün Okunacak Dua

Safer Ayında Her Gün Okunacak Dua
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Safer Ayında Her Gün Okunacak Dualar

Aşğıdaki duayı Safer ayında hergün okumanız nasihat edilmiştir

SAFER AYINDA HER GÜN OKUNACAK DUA

Bismillahirrahmanir rahiym

E'ûzü billahi min şerri hâzâ'zzamâni ve este'izu bihi min şürûri sâiri'zzamâni ve e'ûzu bicelâli vechike ve cemâli kudsike en tüctrent mine'lbelâi fi hâzihi'sseneti ve kına min şerri mâkadayte fîhâ ve ekrimnâ fî'ssaferi yâ ekreme'lekremine Ezhir vahtim hâzihi'şşuhûre 'aleyye bi'sselâmeti ve'ssa'âdeti ve liehli beyti ve li'akribât ve licemVi ümmeti Muhammedin 'aleyhi'ssalâtü ve'sselâmu birahmetike yâ erhame'rrâhimine Allâhümme ferricnâ biduhûli'ssaferi vahtimlenâ bi'lhayri ve'zzaferi

Safer Ayında hergün okunan duanın anlamı

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Bu zamanın ve diğer zamanların şerrinden Allah'a sığınıyorum Senin celâlin ve cemâline sığınıyorum Bu yılın belâlarından ve o sene içerisinde hükmettiğin sıkıntılardan Sana sığınıyorum Ey ikramı bol olan Allah'ım! Bize Safer ayında ikram et Ey merhametlilerin en merhametlisi, merhametin hürmetine bu ayları bize, ailemize, akrabamıza ve bütün ümmeti Muhammed'e bolluk ve aydınlık kıl Allah'ım! Safer'in gelişini bize rahatlık kıl Hayır ve zaferle bitmesini nasib eyle *

Similar threads

Safer Ayında Hergün Okunacak Dua Safer ayında okunması öğüt eidlen dua aşağıdaki duadır Safer ayı içerisinde bu duayı okumanız öğüt edilmiştir Safer ayı içeriside hergün okunması nasihat edilen dua Bi ’smi ’llâhi ’rrahmâni ’rrahîm E'ûzü billahi min şerri hâzâ'zzamâni ve este'izu bihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Safer Ayında Her Gun Okunacak Dualar Aşğıdaki duayı Safer ayında hergun okumanız tavsiye edilmiştir SAFER AYINDA HER GUN OKUNACAK DUA Bismillahirrahmanir rahiym E'Uzu billahi min şerri haza'zzamani ve este'izu bihi min şurUri sairi'zzamani ve e'Uzu bicelali vechike ve cemali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Safer Ayında Hergun Okunacak Dua Safer ayında okunması tavsiye eidlen dua aşağıdaki duadır Safer ayı icerisinde bu duayı okumanız tavsiye edilmiştir Safer ayı iceriside hergun okunması tavsiye edilen dua Bi’smi’llahi’rrahmani’rrahim E'Uzu billahi min şerri haza'zzamani ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Safer Ayında Okunacak Dua,Sefer Ayı Duası ,Sefer Ayında Hangi Dualar Okunur,Sefer Ayında Okunacak Dualar Nelerdir Safer Ayının ilk gece yarısından sonra yeryüzüne nazil olacak belalardan biiznillahi Teala muhafaza edinmek için imsaktan önce dört rekat beyhude namaz kılınır Nafile Namazını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Safer ayı neler yapılmalı Safer Ayı Tavsiye Edilen İbadetler Safer ayı, Hicri ayların ikincisidir Bu ayda her gun Allahumme bariklena fi şehrissafer Vahtim lena bisseadeti vezzafer duası okunur İlk Carşamba gecesi, imsaktan evvel dort rekat nafile namaz kılınır Sonra dua okunur Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt