Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Safım belli olsun!

Safım belli olsun!
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Safım belli olsun! Safım kesin olsun! Rivayet odur ama, Nemrut İbrahim peygamberi (birli) ateşe atacağı süre herkesten ateşe odun taşımalarını istemiş Bundan maksadı da Hazreti İbrahim'e düşman olanlarla O'na taraftar olanları tespit etmekmiş Herkes olanca gücüyle ateşe odun taşırken, küçük bir karınca ağzına aldığı bir damla suyla yola koyulmuş Karıncayı görenler, nereye gittiğini sorduklarında, İbrahim'in ateşini söndürmeye gidiyorumdemiş Etrafındakiler karıncaya alaycı gözlerle bakmışlar ve Senin gücün o ateşe değin yürümeye yetmez Ayrıca ateşe ulaşsan da alevleri gözleri bulan bu ateşi senin bir damla suyun mu söndürecek?diye sormuşlar Bahtiyar karınca hepimize ders olacak şu cevabı vermiş: Bu suyun ateşi söndüremeyeceğini ben de biliyorum Lakin bir Allah dostuna yardım etmenin, böyle bir zamanda safını emin etmenin şerefi bana yeter özel baskı  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt