Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Safiye Soyman Faik Öztürk Aşkı Sanatı Bitirdi

Safiye Soyman Faik Öztürk Aşkı Sanatı Bitirdi
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Safiye Soyman Faik Öztürk Aşkı Sanatı Bitirdi faik öztürk biyografi safiye soyman kimdir safiye soyman faik öztürk evlimi yaşam öyküsü kimdir 1543347 1543347 safiyesoymanfaikozturkaskisanatibitirdi5c4dcfd7d9fccsafiyesoymanfaikozturkaskisanatibitirdi5c4dcfd7d9fcc http:img217imageshackusimg217619114xx4 Benim saham anlamsız değil o golleri attıran benim! Gülben Ergen'in önceki gün atv'de yayınlanan 'Sürpriz' programında Safiye Soyman, Faik Öztürk ile yaşadığı aşk yüzünden sanat hayatını bitirdiğini söyleyen Ferhat Hoş'e sert çıktı: Ben istediğim için o golleri attırıyorum Gülben Ergen ile 'Sürpriz' yine dopdoluydu Önceki akşam atv ekranlarında yayınlanan 'Sürpriz'e Faik Öztürk, Safiye Soyman, Banu Engebeli ve Ferhat Güzel konuk olarak katıldı Gülben Ergen, 'Aşk Bitmez' albümünde yer alan 'Bay Doğru' şarkısına çektiği ikinci klibi de ilk olarak kendi programında yayınlandı Her hatıra hareketli geçen 'Sürpriz'de son günlerin en moda ikilisi SafiyeFaik anıları damgasını vurdu Gülben Ergen'in programına özenle hazırlandıklarını söyleyen Faik Öztürk'ün, Safiye'nin şapka koleksiyonu var Amerika'dan 50 şapka aldısözleri üzerine Ferhat Hoş, Safiye Soyman'ı, Romalı Perihan'a benzetince ikili aralarında kısa süreli bir stres yaşandı Sanat hayatın bitti Ferhat Hoş, yaşanan gerginliğe rağmen Safiye Soyman'ın üzerine gitmeyi sürdürdü ve Fait Öztürk ile birlikte olduğundan beri sanat hayatını bitirdiğini söyledi Ferhat Güzel'in bu sözüne sinirlenen Safiye Soyman sert çıktı: Safiye Soyman bir güneştir Fakat kanatlarının altına alır Beni hiç kimse bitiremez Lafını geri al lütfen Ben istediğim için o golleri attırıyorum Benim saham boş yok!İkili arasındaki stres diğer konukların araya girmesiyle son buldu  

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt