Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Safiye Soymanın gelini kaçmış

Safiye Soymanın gelini kaçmış
0
109

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Safiye Soyman MS hastası oğlunu 3 Ekimde Ankarada dillere epope bir düğünle evlendirmişti Nikah çok konuşuldu çok tartışıldı

Düğünün gerçek bir düğün olduğunu hatta çocuk bile düşündüklerini söylemişti Safiye Soyman lakin meydana çıkan haberler olacağı buydu dedirtti

İşte htmagazinin haberi

Soyman'ın eş Faik Öztürk, yaptığı açıklamada, Gönül 'Çocuğumu özledim yanına gideceğim' dedi Annesini de aldı geldi Sonradan 'Harun'un üzerinde niye mal varlığı yok? Benim geleceğim ne olacak? Parası pulu yahut ben gidiyorum' dedi
Biz de 'Git' dedik Boşanma davası açacağızdedi Takıları güvende olması için gelinden alıp kasaya koyduklarını söyleyen Öztürk, Düğünde takılanların 10 katı harcama yaptıkdiye konuştu
Gelinin babası Ali Erdoğmuş ise Öğrendik ki damadın üzerinde hiçbir şey değil Kızımın geleceği ne olacak? Bana, 'Bir iki sene beraber olsunlar ondan sonradan bir şeyler düşünürüz' dedi ler Ne çağırmak, kızım bir iki yıl hizmetçilik mi yapacak orada?ifadesini kullandı *

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt