iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 2 adet çipura fileto
• 2 adet barbunya fileto
• 100 g somon fileto
• 4 tarak
• 100 ml krema
• 50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı
• Tuz
• Karabiber
• Safran
• Kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı :
Balıkları ve tarakları, fırında, tutacak aksesuarı takılmış haldeki plakanın üzerine koyun ve 12 15 dakika pişirin Biriken suyu alıp bir kapa süzün Krema ve safranı ekleyin ve 2 dakika kaynatın Tereyağını ilave edin Balıkları bir tabağa yerleştirin, üzerlerine hazırladığınız sosu dökün, kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın
• 2 adet çipura fileto
• 2 adet barbunya fileto
• 100 g somon fileto
• 4 tarak
• 100 ml krema
• 50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı
• Tuz
• Karabiber
• Safran
• Kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı :
Balıkları ve tarakları, fırında, tutacak aksesuarı takılmış haldeki plakanın üzerine koyun ve 12 15 dakika pişirin Biriken suyu alıp bir kapa süzün Krema ve safranı ekleyin ve 2 dakika kaynatın Tereyağını ilave edin Balıkları bir tabağa yerleştirin, üzerlerine hazırladığınız sosu dökün, kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın