Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SaĞ Kolumu Kaybettİm Ama Sol Kolum Var"

SaĞ Kolumu Kaybettİm Ama Sol Kolum Var"
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
SaĞ Kolumu Kaybettİm Ama Sol Kolum Var Seddülbahir ve Conkbayır'ın büyük kahramanlarından biride Bombacı Mehmet Çavuş 'tu Bu kahraman Anadolu çocuğu ,İngilizlerin siperlerimize fırlattığı el bombalarını korkusuzca hemencecik yakalar,karşı tarafa fırlatır ve zararını kendilerine dokundururdu İngilizler bunu anlamış olacaklar fakat bombaları bir kaç rakam saydıktan daha sonra fırlatarak Mehmet Çavuş 'un iadesini önlemeye çalışmışlardı İşte böyle bir bomba Mehmet Çavuş 'un elinde patlayarak sağ elinin bileğinden kopmasına sebep olmuştu Bu yiğit delikanlı vazife şuuruyla hastahaneden tabur kumandanına yazdığı mektupta şöyle diyordu: Sağ kolumu kaybettim, zarar yok,sol kolum var Onunla da pekala meslek görebilirim Beni müteessir eden ve yüne kıtama iltihak edip düşmanla çarpışmama mani olan şey yaramın az önce kapanmamış olmasıdır Hastahaneden kurtularak halen harbe iştirak edemediğim için beni mazur görünüz ,affedeniz muhterem kumandanım  

Similar threads

SaĞ Kolumu Kaybettİm Lakin Sol Kolum Var Seddülbahir ve Conkbayır'ın büyük kahramanlarından biride Bombacı Mehmet Çavuş 'tu Bu kahraman Anadolu çocuğu ,İngilizlerin siperlerimize fırlattığı el bombalarını korkusuzca hemen yakalar,aleyhinde tarafa fırlatır ve zararını kendilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Çanakkale Savaşı Esnasında Yaşanmış Olaylar Çanakkale Savaşında Yaşanan Mucizevi Olaylar Çanakkale Zaferinde Yaşanan Olaylar Topa Tutma Aşağıda Tek Kadın Gazeteci ÇANAKKALE Savaşları'nı izleyen Bulgar gazeteci Wanda Zembrzuska'nın, Çanakkale cephesinde tayin yapan tek kadın muhabir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Çanakkale Savaşında Yaşanan Mucize Olaylar Çanakkale savaşında yiğitlik destanının yazılmasının yanına akıllara durgunluk verecek o kadar fazla mucize durum yaşanmıştır İşte bunlardan bazıları: Conkbayırındaki Bulutlar Çanakkale savaşı sırasında Conkbayırı' nda 57 tümen her gün çamaşır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Çanakkale Zaferinde Yaşanan Olaylar Nelerdir, Çanakkale Zaferinde Hangi Olaylar Yaşanmıştır, BENİM GÖZLERİM GÖRECEĞİNİ GÖRDÜ O gün Boğaz tabyaları aralarında en çok meslek gören ve en çok hasara uğrayan Rumeli Mecidiyesi Bataryası oldu Sabah beri muharebenin en şiddetli anlarında dahi iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Canakkale Savaşında yaşanmış hikayeler “ BENİM GOZLERİM GORECEĞİNİ GORDU O gun Boğaz tabyaları arasında en cok iş goren ve en cok hasara uğrayan Rumeli Mecidiyesi Bataryası oldu Sabahtan beri muharebenin en şiddetli anlarında dahi iki sahil arasında gidip gelmekten cekinmemiş olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt