Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sağduyu-Unutulmaz eski reklamlar

Hoş geldin! xxork tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sağduyu-Unutulmaz eski reklamlar
0
77

Similar threads

Parizyen mujde corap eski reklamlar Yıllarca dillerden duşmeyen bir jenerikti bu halada ilk gunki tadı alıyor insan dinlerken ahhhh cocukluğum ahhhh imagesparizyenmujdecorapeskireklamlar5ad1a9ddb1f9dpng Zarif midir, yada her bacakta ayrı guzel midir? bilemem ama hicte sağlam değildir bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Sİyah beyaz reklamlar Bİr cem yilmaz klasİgİ Bİrde cello muz vardi
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ben izlerken reklamcılıkta ne kadar ileri bir noktaya geldiğimizi farkettim İnsan bu reklamları izlerken ozenmek yerine guluyor şuan yaaa imagesgecmistengunumuzereklamlar5ad1a252e6d5fgif imagesgecmistengunumuzereklamlar5ad1a252e6d5fgif Merak ediyorsanız buyrun sizlerde izleyin nerdeyse tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Parizyen müjde çorap eski reklamlar Yıllardan Beri dillerden düşmeyen bir jenerikti bu halada ilk günki tadı alıyor insan dinlerken ahhhh çocukluğum ahhhh Kibar midir, yada her bacakta farklı hoş midir? bilemem ama hiçte sağlam değildir bunu adım gibi biliyorum belirli en olmadık zamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,978Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt