Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sağırın hasta ziyareti

sağırın hasta ziyareti
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sağırın hasta ziyareti sağırın hasta ziyareti sevecen sağır adam, bir gün komşusunun hasta olduğunu öğrenir Kendi kendine komşum hastalanmış onun ziyaretini yapmam, hal ve hatırını sormam lazım Lakin ben sağı bir adamım, ada hasta sesi çıkmaz Zaten hastaya umulan şeyler sorulur, malum cevaplar alınır Ben nasılsın diyeceğim, o iyiyim teşekkürler diyecek Ne yiyorsun desem, elbet de bir yemek ismi söyleyecek, bende afiyet olsun derim Doktorlar dan kim geliyor diye sorarsam bir doktor adı verecek, bende iyi hekim derim olur biter, diye düşünür ve birkaç gün sonra hastayı ziyarete gider Baş ucuna oturur Nasılsınız ? diye soru sorar Hasta inleyerek; Ölüyorum ! der Sağır adam; Oh, oh fazla hoşnut oldum diye karşılık verir, hasta; Bu ne seslenmek adam ölümüme hoşnut oluyorsun diye kızar her yerde sağır adam sorar; Ne yiyip içiyorsunuz ? hasta kızgınlıkla; Zehir der Sağır onun bir yemek istediğini sorarak; Sıhhat olsun diye karşılık verir, hasta tamamen çileden çıkmıştır Sağır adam sormaya devam eder; Çare için doktorlardan kim geliyor ? hasta; Hadi be defol Azrail geliyor diye yanıt veriri Sağır; Çok alim, deneyimli bir doktor İnşallah yakında bir çaresini bulur, deyince dayanamaz; Kahrol diye bağırır Sağır adam ise komşuluk hakkını yerine getirdiği için çok hoşnut ayrılır  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt