Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Aşı Paylaşımı: 'Benim Tercihim Turcovac Diye Yüksek Sesle Söyleyin'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Aşı Paylaşımı: 'Benim Tercihim Turcovac Diye Yüksek Sesle Söyleyin'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-71be4cd51c0dbbaaf84b10fcb766b50d85774847.jpg

Sıhhat Bakanı Koca toplumsal medyadan TURKOVAC aşısıyla ilgili görüntülü bir paylaşımda bulundu. Koca, 'kendi aşımızla kendi gücümüzün sahibiyiz' dedi.

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Kendi aşımızla kendi gücümüzün sahibiyiz. Aşı tercihinde benim tercihim TURKOVAC diye yüksek sesle söyleyin' sözlerine yer verdi.

Koca'nın Twitter paylaşımı ????

TURKOVAC aşısı olduğu imajlara paylaşımındaki görüntüde yer veren Bakan Koca, 'Aşı tercihinde benim tercihim TURKOVAC diye yüksek sesle söyleyin' ifadelerini görüntüde da tekrarladı.

Similar threads

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, Turkovac-Coronovac 3. doz klinik çalışmasının Ankara Kent Hastanesi'nde başladığını bildirdi. Fahrettin Koca, açıklamasında "Turkovac-Coronovac 3. doz klinik çalışması Ankara Kent Hastanesinde başladı. Çalışmaya 2 doz Sinovac aşısı yapılıp 2. dozun üzerinden 90...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Pandemi sürecinin başlarından bu yana üretim kademesinde olan Turkovac aşısının nihayet tüm vilayetlerde uygulanmaya başlandığı geçtiğimiz günlerde Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyurulmuştu. Fahrettin Koca’nın açıklamasına nazaran isteğe bağlı olarak 2 doz BioNTEch aşısı vurulanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs aşılarıyla ilgili açıklamalarını sıralayarak çelişki ve tutarsızlıklara dikkat çekti. Bildirici, "Koca'nın bir yıllık aşı sicili tutarsızlıklar ve çelişkilerle dolu. Yerli aşı stratejisi çöktü, aşılama maksadı üç ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, bugün Meclis’te gazetecilerle bir ortaya geldi. Okulların kapanma ihtimali, aşılanma oranları ve alınan önlemlei ve daha pek çok merak edileni açıkladı. Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirleri ve denetimleri kapsamında okullarda rastgele yapılan PCR taramalarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Sıhhat Bakanı Dr. Fahrettin Koca, COVID-19 ve yeni varyant Omicron’a yönelik yeni açıklamalarda bulundu. Twitter’dan yaptığı açıklamayla Koronavirüs Bilim Kurulu’nun Omicron varyantı, salgının seyri ve aşı programını konuşmak üzere bir ortaya geldiğini aktaran Koca, toplantıda alınan kararları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt