Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sağlık Bakanı Koca, basın toplantısı düzenleyecek

Sağlık Bakanı Koca, basın toplantısı düzenleyecek

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Bakan%2DKoca%2Dacikladi%2DTurkiye%2Dde%2Dilk%2Dkoronavirus%2Dvakasi%2Dgoruldu%2D232845%2Ejpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın saat 23.45'te bakanlığın Bilkent Yerleşkesi'nde basın açıklaması yapacağı duyuruldu.

Similar threads

Koronavirüs Bilim Kurulu "eğitim" gündemiyle toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından ortak basın toplantısı düzenliyor. Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamalarından satır başları şöyle: -(Koronavirüs)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Koronavirüs Bilim Kurul'nun 'eğitim' gündemiyle toplanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ortak basın toplantısı düzenledi.  Koca, Türkiye'de koronavirüs hastalığına ilişkin son gelişmelerin artık Sağlık Bakanlığı'nın internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bugün Çankaya Köşkü'nde Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı yapılacak. Toplantıdan ülkemizde 1 ölüme sebep olan koronavirüsle ilgili yeni kararların çıkması bekleniyor. 14.00'TE BAŞLAYACAK Toplantı saat 14.00'te başlayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından basın açıklaması yaptı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koca, 63 kişinin daha Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini bildirdi. Bakan Koca, "Stratejimiz sabit hayat olmalıdır, yuvamız gücümüz olmalıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından basın açıklaması yapıyor. Koca, 63 kişinin daha Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini bildirdi. Bakan Koca, "Stratejimiz sabit hayat olmalıdır, yuvamız gücümüz olmalıdır. Şehirlerde hareketlilik ne kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt