Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sağlık Bakanı Koca Yarın Bir Açıklama Yapacağını Söyledi: 'Bir Süredir Beklenen Açıklamayı Yapacağım'

Sağlık Bakanı Koca Yarın Bir Açıklama Yapacağını Söyledi: 'Bir Süredir Beklenen Açıklamayı Yapacağım'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-f36bc62f36f2e873e11288720266d7652f594abc.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Heyeti Toplantısı'nın yarın yapılacağını belirterek, 'Yarın saat 18.00’da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir müddettir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere.' dedi.

trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Koronavirüs Bilim Heyeti yarın, salgınla çabada gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar kıymetlendirilmesi gündemiyle toplanıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

'Koronavirüs Bilim Konseyi yarın, salgınla uğraşta gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar kıymetlendirilmesi gündemiyle toplanıyor. Yarın saat 18.00’da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir müddettir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere.'

Similar threads

Dün akşam Sıhhat Bakanı Koca'nın paylaşımının akabinde bugün yapacağı açıklama merak konusu oldu. Sabah gazetesi, Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca'nın merak uyandıran açıklamasının ayrıntılarını paylaştı. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Şurası, bugün salgınla gayrette gelinen nokta ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
1 Haziran'da kademeli olağanlaşma sürecine geçilmesinin akabinde milyonlarca vatandaş gözünü Kabine Toplantısı'na çevirmiş durumda. Koronavirüsle çaba kapsamında son durumun kıymetlendirilmesi beklenen Kabine Toplantısı bu hafta erkene alındı ve yarın yapılacak. Pekala kritik Kabine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske yasağının kaldırıldığını duyurdu... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün düzenlenen Bilim Heyeti toplantısının akabinde kıymetli açıklamalarda bulunuyor: 'Gelinen noktada hepimizin bilmesi gereken covid ile uğraşın aşı ile verileceğidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Koronavirüs Bilim Kurulu "eğitim" gündemiyle toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından ortak basın toplantısı düzenliyor. Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamalarından satır başları şöyle: -(Koronavirüs)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Şurası sonrası açıklamalarda bulundu. Koca, Türkiye'de görülen mutasyonlu virüslerin sayısını açıkladı. Bilim Heyeti toplantısı sonrası Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları şöyle; Bilelim ki maviye seyahatimiz virüsten korunarak yaşamayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,500Konular
982,390Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt