SagO K :: BAYTAR :: Bu dilden firar eden her laf, yaydan çikmis ok gibi Sözler ara sıra bir define ara sıra dermansiz bir tasa tipi Geçmis dünden bahsetmek tadı kötü Gelmemis yarindan daima mi sikayetçiyiz biz Aklimin ipinin ucuda kaçmis, timsah katreleri bosalsin Bir iki damla hiç degersiz Keder ve kaderin pençesinde bir dev namidegersiz Gecegündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarim gün, bağımsızlık kalsin fikrim Senin tozlarini silemez tenimden ellerim Varlik ruhu terk eder gözüm gözünden ayrilinca Bendeki ask altin misali agirliginca Sensiz ego fakirlik çağrıda bulunmak kalbim sana işçi Ask denen illet verimsiz arazide tilki misal uyanık bekçi Basim sarkit bir mahalsiz tümce yolumun önüne tas Dudaklarin kaderin halden çakir keyif dertdas Gören der oysa sel agzina yapı yapmak aptal isi Yel eserse kirmaz disimi, yürek bir körse görmez bir seyi Saniyeler dakikalarla yapar alisverisi Saatler seni alir benden korkarim olamaz gelisi Hasret gözümün isiklarini söndüren hain konuk Afitap sönük bir mum ayrilik hain bir zehir Melek yanimda yüzünü saklar felek yüzüme kas çatar Bir tek bu hüznü sen bogarsin ipek tenin derime batsin Rüzgar saçini süpürse mest olur bakislarim Adinla uyanir kulaklarim, yüzünle açar göz kapaklarim En hoş siirlerimle kaleme adini sayiklatirim Odamin hayaletisin sessizligine asigim Derdime çare baytarim yok Dengeme takviye tut ancak durayim Safak günesin fermanii geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Ama melek bir yandan , seytan bir yanlamasına Basim zindan sefalet var bu kaçinci sikayetim bilmem Kafami duvara yasladim omuzlarin yanimda değil Ahbaplar maymun istah sahibi benim içim senle tok Yok ama gücüm ola ki devler ülkesinde bücürüm Sessizliginle gelir hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm Bu devranin binlerce sevgi müsterisinden biriyim Yalnizligima küfrederim sensiz halden müstekilim Ilelebette dönmez olsan bil ama yalniz nöbetteyim Hatalarima savas açtim her gün farkli kefendeyim Yaşam günlük defter yapragi hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir oysa sırası gelmişken ne götürülür Dertle anlas deva bul endişe kalbi sömürürür Yüzüne baktigim her an cennetten bahçe görülür Gülüsle sen degil gönül bucaklarinda kalıntılar Bu hilekar tavirla geçer kötü saatler Seni taşıyan masallarim anlatilacak değin kisa degiller Ask ilinde bir tarafta cüceler diger yanda devler Derdime çare baytarim yok Dengeme yardım tut fakat durayim Safak günesin fermanii geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Fakat melek bir yanlamasına , seytan bir yana Basim zindan sefalet var bu kaçinci sikayetim bilmem