Sagoculara özel msn nickleri KimSede aramaDım gönLümüN pamuK prenSesini Yırtık kaLbim Derme Çatma, dostLarımıN ücreTi Pahalı, ödemeK zor geride kaLan bütün hesapLarı İnan bu ayaklara giderek azalır deva Önümde melekten bozma iblis, elinde soğuk tırpan!!! Akar sular dönmez geri tıpatıp gençliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi büyümüş meyvesi Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? kalbim ak da temiz da desen yüzünden yansır pisliğin Bak bataklıklar üzeri ne dek da aydınlık bakta gör burdan bitmiş güzel yüzlü tuzak !!! Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmazKula yataklık edenler arkadaş sayılamaz Hakiki! bana bir adım daha yaklaş! Gaflet! Benden bir adım daha geri beygir!!! eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz! beni toplasan 30 sevimli yıldım, sabreden dervişin muradına vardım nefret ve dehşete kapılanın kalbi yavaş atmaz! sana dostum diyenler var ya alayı hava, en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçırır hava! can yanmak pahasına mı icad oldu barut ? ölümün sessizliğine essiz bir sedayla girdim, boğulmaktan korktuğum denizim tahmininden derinim! iki şahit var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim! el yumruğunu yemeyen yumruğunu balyoz sanar arlanmaz! Hakiki bana bir adım daha yaklaş! Gaflet bana bir adım daha geri at! Rabbin emri verse inan taş üzerinde taş kalmaz! bitmez kaderin uzun yolu, gidilemez tek binekle , içine sinmiş korkak çocuğu ileri doğru itekle! başkasının ızdırabıyla kolaylık bulandır mutsuz insan! akar sular dönmez geri tıpatıp gençliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi büyümüş meyvesi Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var, Kamufle et kendini RAP canavar! Kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk! Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın, Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu kayda değer! Rapi şadettim kulaklara download edin, Rapin evi çıtasını tepelere çaktım yoklama edin! Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım! Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin! Dünya malı uçan halı bin ve de düş, Bitecek ol belirlenmiş kurduğun her hayal! Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam değil şakam! Kalemin harfleri çizdiği vakittir, Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak! Ey sagopa sen ancak rap'in oğlusun, Duyur sesini pesimist fidanlara! Sagopa yokuşu çıkıyor nefes nefese, Bayrak yarıda raks ediyor sahibine, Bu yığın ama sonu köprüye varır, Köprüde ayı dayı yoktur, Cellat kazanır!