Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

''Sagopa Eurovision'a gitsin !''

''Sagopa Eurovision'a gitsin !''
0
87

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Cübbeli ’nin “Eurovision adayı olsun dediği Sagopa Kajmer ’e yardım büyüyor

'Cübbeli Hoca' lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'Eurovision'da Türkiye'yi temsil etsin' dediği rapçi Sagopa Kajmer'e 50 bin birey de takviye verdi

Akşam gazetesinin haberine tarafından; Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'Eurovision'da Türkiye'yi temsilcilik etsin' dediği rapçi Sagopa Kajmer'e Facebook'ta 50 bin kişi yardım verdi

'Cübbeli Hoca' Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Sagopa Kajmer adıyla belli Yunus Özyavuz için söylediği, 'Çok kültürlüdür Bestelerinin içerikleri düşündürücüdür, şirk içermez Müstehcen, kadının ağzını, dudağını tasvip eden şeyler yapmaz Helal, haram hududu, kültürü var' yorumlarının ardından meşhur rapçi için 50'nin üzerinde grup oluşturuldu

Ancak Cübbeli Ahmet Öğretmen destekli Kajmer, Norveç'te yapılacak 55 Eurovision Şarkı Yarışması için, 'Eurovision'a bu işle alakalı olan kişiler gitsin Katılmayı düşünmüyorum' dedi
*

858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt