Sagopa Kajmer Anektod (ft Divine) SaGo RaP 1 Sürçi lisan eylediysem affola Kulaklarimda dil sürçmesi dola,şamar yüzümde iz kala Ve bir çuval da incir yerle dahası olsa,esir bu ruha affetme ara Suçlu yok zamanda,bükük boynuma giotin olma Dilekçeler kelepçe yediler,kanlı macun mecnunun damaklarında Kestim şah damarımı padişahın huzrunda Dalıp dışarı giden bu şairin gelirgeçerleriyle melodi oldu laf sana Patakla ruhumun üzüntülü çocuklarını Al elinden şekerli elmalarını Kader çarkı döndü midem başaşağı oldu Ben peşin para bir sevgiyim,karşılıksız hediyeyim,susamış bir bedeviyim Ve SaGoPa K ;rapte iç karartan ilk buluş,karanlık zirvelerden gün doğuş En baskı anda bir devadır hoş sesin,kendinle utanmadan konuş! Konar göçer bir kuş gökkuşaklarında beşuş SaGo RaP 2 Ferasetim verasetin,şahadetin şedit cesaretim,ve bir takım bir takım hasretim kendi kendime Hakikatim,ben tam isabetim,hedeflerime kenetim Hocalarımın gözüne yansısın faziletim Yüzün yüzüme baka baka kızarır,düzün tersine karışır Ayağını denk al etraf marazlı Kollarında extra panik taşı ! Hayata amaçsız gözlerle bakma şaşı! Yüz pisikopattan birinin açık kaşı Çocukken çizdiğim resimlerde iki kuşa selam eden güneş vardı Okyanusda bir Yunus boğuldu,gemiler sarsıldı ve sonradan battı Ruh halime egoist psikolojilerinizi aşılamaktasınız neden? Sahiden birincil çağdan fazla blu çağı beni ilgilendirendi Lisede rehine dönemi geçirdim Birincil sigarayla merabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım Arkadaşım bir canavarmışmalesef çok geç anladım Iyi Anlamak onun ellerindeydi