sagopa kajmer ateşten gömlek şarkı sözü besin çantası şarkı sözleri beslenme çantası şarkı sözü Benim bir sırrım var açıklanmayacak dek giz Bundan çıkar hır Patlamalar vuku bulur dert kahır Sırdan geçen dilim olsa Işık Halkası der diken bilmez haberdar olan radaan olur ben ve diken Ya söylersem kim anlar Söylemezsem bağlar gamlardan ağlar Bu yıpranışla dağılır bütün Doymaz sago yakar tütün İçindeyim oyunun tamamen Hayatıma musallat oldu şan ün Karıştı yarının bitti dün sıkıntılı bugün Topla çıkar nedir netice Her kıyasla dilime değerinde Bıçağa ait keskin direk Kimdir suçlu kimde kabahat Öylesine kibirli ki biber Yakmadan bırakmaz kuytu Yarası ağır dilimin bulamıyorum kapatacak bant Üzerime gelin bakın dinamit emrindeki gövdeme Yaklaşanı uçururum uçurtma misali pimden iplerle Fesatlar kapıma vardılar ellerinde güllerle İşlerine gelmediğinde saldırdılar benzer güllerin dikenleriyle Vurdular siyah güllelerle Nakaratx2 Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin ve deha kır topraktan çömlekleri zaten huzursuz halim Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim Aklıma gelen başıma geldi, başım yarıldı aşım soğudu Yeniden iştahsızlık yerinde oyuncak etti açlığımı Bundan Böyle kar topu oynamak istemiyorum ellerim dondu Türlü saklambaç oyunlarından gözlerim yoruldu Nerdesiniz güven abideleri yiğitlik haylazları Gösterin bana 62 den tavşan yapan hokkabazları Belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları Demirden mızraplarla kırdım sazları Deştim böğrümden kıyamadığım hazları Verin bana yazları İlahi merhamet sarayı ya hannan? Sensin rana sensin mana sensin rahman sensin canan Ruhum işgalden kurtulmaz vatan İnfilak eder alev alev volkan Hislerim kırıklar Püskürüyor üzerime lav Kıvılcım korlar Elindeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar Ben bir sırra sahibim hayat uykusuna yatmış Ben fazla dosta sahiptim güvensizlik içine doymuş Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış Nakaratx2 Giy ateşten gömlekleri tek tek yansın üzerin ve zeka kır topraktan çömlekleri zaten sıkıntılı halim Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim ateşten gömlekler, topraktan çömlekler, ne maymundan geldin, ne de seni getirdi leylekler, sago ya kulak ver! iki sıfır sıfır sekiz elveda eder veda eder
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.