Sagopa Kajmer Baytar VETERINER Bu dilden firar eden her söz, yaydan çikmis ok gibi Sözler ara sıra bir define ara sıra dermansiz bir tasa tipi Geçmis dünden bahsetmek tadı kötü Gelmemis yarindan her zaman mi sikayetçiyiz biz Aklimin ipinin ucuda kaçmis, timsah katreleri bosalsin Bir iki damla hiç degersiz Keder ve kaderin pençesinde bir dev namidegersiz Gecegündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarim gün, serbest kalsin fikrim Senin tozlarini silemez tenimden ellerim Varlik ruhu terk eder gözün gözümden ayrilinca Bendeki ask altin misali agirliginca Sensiz benlik sefalet demek kalbim sana işçi Ask denen hastalık çorak arazide tilki misal uyanık bekçi Basim sarkit bir mahalsiz tümce yolumun önüne tas Dudaklarınla kaderi düğün eden çakir keyif dertdas Görebilen der ama sel agzina yapı yerine getirmek aptal isi Yel eserse kirmaz disimi, yürek bir körse görmez bir seyi Saniyeler dakikalarla yapar alisverisi Saatler seni alir benden korkarim olamaz gelisi Hasret gözümün isiklarini söndüren alçak davetli Afitap ışıltısız bir mum ayrilik alçak bir zehir Melek yanimda yüzünü saklar felek yüzüme adale çatar Bir tek bu hüznü sen bogarsin ipekli tenin derime batsin Rüzgar saçini süpürse mest olur bakislarim Adinla uyanir kulaklarim, yüzünle açar göz kapaklarim En güzel siirlerimle kaleme adini sayiklatirim Odamin hayaletisin sessizligine asigim Derdime tedavi baytarim yok Dengeme takviye tut ancak durayim Safak günesin fermani geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Lakin melek bir yanlamasına, seytan bir yandan Basim zindan yokluk var bu kaçinci sikayetim bilmem Kafami duvara yasladim omuzlarin yanimda değil Ahbaplar maymun istah sahibi benim içim senle tok Değil oysa gücüm olur ya devler ülkesinde bücürüm Sessizliginle kazanç hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm Bu devranin binlerce sevgi müsterisinden biriyim Yalnizligima küfrederim sensiz halden müstekilim Ilelebette dönmez olsan bil oysa yalniz nöbetteyim Hatalarima savas açtim her gün farkli kefendeyim Yaşam jurnal defter yapragi hazan kazanç dökülür Gelirken ne getirilir ki bu arada ne götürülür Dertle anlas derman bul endişe kalbi sömürürür Yüzüne baktigim her lahza cennetten bahçe görülür Gülüsle sen degil gönül bucaklarinda kalıntılar Bu hilekar tavirla geçer fena saatler Seni taşıyan masallarim anlatilacak değin kisa degiller Ask ilinde bir tarafta cüceler diger yanda devler Derdime tedavi baytarim değil Dengeme destek tut ama durayim Safak günesin fermani geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Fakat melek bir yanlamasına, seytan bir yanlamasına Basim zindan fakirlik var bu kaçinci sikayetim bilmem
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.