Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Dil Yaratmakta En Asil Silahları

Sagopa Kajmer - Dil Yaratmakta En Asil Silahları
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Dil Yaratmakta En Asil Silahları Verse 1 Batik GÜneŞ,soĞuk Zemİn BoĞuk Nefes,İÇİm Kesin Kışkırtma Son Radde,kalbİm Abes Bİr Sokak YÜzler Serİn GÜven UzaklaŞir İÇİmden,bu şüphe İĞneler Derİn Benİm Kendİmden başka SadiĞim Varsa Bana Verİn KaÇinci Kuyuyu Kazmaktasin İÇİne Benİ Çökertmek İÇİn? BİrİktİrdİĞİn Topraklarin,soluklarimi Kesmek İÇİn Bak Bİr BİldİĞİm Var Öl Demezse Tanrim YaŞar Kul TaŞar Denİz,yÜzer Balikbatmak Bİzİm Kayik AŞar Boyumu Dalga LoŞ Bİr Oda Bu,Abes KaĞitlarin İÇİnde OturduĞu Yalniz Adamin DİlsİzlİĞİne EŞlİk Eder TaŞ Duvar İÇİmde Şefİnİ Kaybeden Bİr Orkestranin HÜznÜ Var DiŞimda Charlİ Chaplİn GÜlÜŞÜ Kİmsenİn Bİr Kİmseden Bİr Farki Değil,Çikar En Önde Kalabalik Bİr Arkadaş Lİstesİ,gereksİzler Tepelerİnde Anladim ANCAK,geÇtİ Yillar,adlarini Unuttu Dİlİm Bİr Yere Dek Dayandim,yol Ortasinda Bİttİ Pİlİm Nakarat Tercİhİnİ Yap,seÇeneklerİnden SeÇ GeÇ KÖprÜyÜ ! Sinavin Sonu Malum Dİl Yaratmakta En Asİl Sİlahlarini CÜmleye YÜkle Cephaneyİ Bekle Verse 2 Zaman Yalancilarla,arsizlarla GeÇer İrdeledİm demin KÜÇÜksÜn,ben De Senİn YaŞlarinda AsİleŞtİm Annem Babam Tavsiye Verİrdİ,en DoĞrusunu Ben Bİlİrdİm Hayat Denen Ekmekten Bİr Dİlİmdİm Ben De Yendİm Unutma Bİr Kanıt Gerek,bİr Dostluk Kaniti Lazim Ucu KirilmiŞ Bİr KurŞun Kalemle,kalemtraŞin AŞki Misal Dost Masal,bİr ÖnsÖzÜ Ve Bİrde Buruk Sonu Var Kisa Bİr Süre GÜneŞ AÇar Yanarsin,daha sonra Kar YaĞar Donarsin Karanlik Olmadan Aydinlik Önemsiz Bİr Pirlanta İÇİnİ Dİnle Sesİnİ Duy,konuŞ Kendİnle Karanlikta Şişman PİŞmanliklarin İÇİnİ Kemİren Utan,sikil ! Korkma GeÇer Kaderİn Elİ İÇİmİzden En Zayif Halkayi SeÇer Bak Şeker,sen Gİt Kendİne Has Tarzinla Şİnanay Oku Nasil Temİzleyeceksİn Bakalim OrtaliĞa SaldiĞin Boku ? Ayirdettİm GÖzlerİ AÇi Ve GÖzlerİ Toku Kendİne Ulaşmak İÇİn HergÜn Asgari 1 Defa 1 Dİzemİ Oku!  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,313Kullanıcılar
shadownSon üye
Üst Alt