Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Duşersem yanarım

Sagopa Kajmer - Duşersem yanarım
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yine o kirli drum set lerimin icindeyim ve hayatının en guzel parcasıyım , kırıklarımın alcısıyım
Affım olsun hain darba yediğim darbelerle sığındığım rabba365 gun 52 berbat hafta ağıtlarımla rafta
En buyuk destekler cıkarsızlıktan oturu laftaBen aklımı dile duşurdum kapalı kapıdan kafamı cıkarıp kafayı uşuttum yuzune okkalı cumlelerle ufurdum Hey yabancı ben zaten yıllardır icime donuktum
Parlayan bir alev gibi gorunurdum ama sonuktumHayat bir bot ve bot cevresi dolu buyuk beyaz kopekbalığı , ditekiler iştahla duşunur tepede duran azığı ruyalarımın olduğu yerde uyudum ve yine bot battı ilk rıhtım ben battım Ah tahtım vay bahtım
Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu rap benimle ol hep olmek uzere olan dunyada bir olumlu yaşar mahlası “kafkef dularım vesvası hannafı eder def

İncecik ip uzerine koca ayaklar bindi nefsim icine sindi
Kirpiklerim titremekte korkularımdan duşersem yanarım
O kadar icime sindim ki vinc getirse kalmaz başım yo gomun burda canlı naşım
İc cekmekten duşunmekten ağardı sacım duşersem yanarım

Vicdan bir guneş gibi parladıkca ısınır icinGecen vakte bir zamanlar adını koyduk nicin
Cunku gelen gider makbuludur kısası ziyaretin bana musade sana rast gelsin budur hikayemiz
Taktir buyur kış bulutların kadar doluyum rabbim bir ağlasam dolar taşar , seller alır bahcem bağım
Yukseldikce nefesi kesilir yalnız kalır dev dağımAramadıkca duşman buldum , hasım solum sağım
Cehennemde soğuk bir gun , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gun beklediğin murad
Bazılarına gul dikenicesine batar rahat nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!…
Soğukluk icime hukmedince guneşim buz adasıŞem ile pervane misali sagonun aşkı
Sessizliktir icinden gecirdiklerimin sedası duymakta olduğun engin sozler derin denizlerimin dalgası

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,948Kullanıcılar
forget31Son üye
Üst Alt