Sagopa Kajmer Emcee Testi SAGOPA Battle rhme, kime battle? Kime fakat diss? Kime hiciv? kime bu ahkam? Kime bu his? Niçin savaşı benimseriz? Eden bulur oysa biliriz Adım atılır, geride kalır iz Biz pisiz, belki AdemHava'dan kalma pak hisiz Mikrofonumun dudaklarında kalır sweet kisses! Biz güvenin getirdği riskiz Üzerinde arabaların Parçalandığı bir pistiz Vakti gelince çekilen restiz Üzüntüden beyinde çıkan kistiz Kuvvetmira bir aile, dilimin rapine fixsiz Lirik fazla müzikalite eksiksiz Etraf pop furyası değersiz, alayı basiretsiz Gördüklerimin alayı mızmız, kaleminiz kabız Yağız bu rapçi, namı sago rapte nabız Pekte hasız, kraliçemin kalemi neşter ben mütehassıs Çoğu dostum hayırsız, tanıklarım kanıtsız KOLERA Duyduğum iyi 3 kelamdan 2 si göz boyamaca Dolaylı yollara sokup, kestirmeden kaçmaca Aptalca bir oyun mu bu bir solucan bir atmaca Lan yüzüme bakma malca konuşmuyorum Arapça Kararan gündüzlerim hasret sıcağa bir gram Bir fazla zümre tarafından edilir koleram idam Sarfetme heybeye mücadele bu ölüme 5 kala idman Beygir kafama taşları gör soğuk bir baş bir imam Der kolo adres belirlenmiş melankolime gel Bel bağlayarak yaşamak eder derbeder Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yer yer Asil dedi kanın Atam bu uğrunda ölmeye bedel Çoğu dertli gördüm ancak dertsiz Çok az tasasız gördüm oysa dertli Oldum tereli yaşam askerlik yarı bedelli Doyur içimi ya Rabbi ruhum aç ve karamsar Yatsam kalksam benimle her zaman asam Kuyumu kazanın üzerine lanet olup yağsam Ya bir kişi de olsa onun tutunduğu tek dalsam Tepe kayıplarında tüfeklerimi yağlasam