Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Eşgalimdi Eşkiya (ft. Albuka Alarm)

Sagopa Kajmer - Eşgalimdi Eşkiya (ft. Albuka Alarm)
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Eşgalimdi Eşkiya (ft Albuka Alarm) (Savaş) Kadavra bahtı avlanır sonuçta egemen oldu duyduğun bu ses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri izzet etti yönlerim deminde iz bıraktı is alırken sözlerimde sis bıraktı kepTaze kurgular sonuçta bağlanır devirde sundu hissi hissederki alçak tavrı koydu zikri bak,şükrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sövdü gözlerinde münzevi görüşse yakFonda koklanır çıkarla tanınmaz dürüstlük emme uçtu arkadaş canlısı saygılar domaldı kin argo aşka,zaman dövdü ömrü her dakika kolpa kuble yaktı dilimi açtı ağzı yuttu tezimi hemen son dakikaRampalaştı yollarım başında çok gerildi iplerim çekildi terse vurdu keyfi kaçtı dünlerin,ve sek katıldı davetimde alkol kargaşayla karşılaştı gözbebeklerimde ağlamış tarif senin NAKARAT Dynamic dimağ,saldırırdı ruh eşim tipinde toy çocukla,veri isteğim ödüllü bol tokatla,insanımda yok edep,yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi haydut (Laedri) Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya,rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller hakkı tanımamakmı sevdaHibe ettim adımı hakka hatrı yok ve hakkaten bir vesvese kaymamış dilimde bence bunda kastı değil rapin,müdavimim misafirim ben akla akşam üstü bendeyim nedendi sorma bende içime hasretimArzuhalci arzum ellerinde bir buket temenni münferit bu laedri öksüz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var müsriflik ettim istif istemem ayarlama dermek istesem küsermi bahçeLehçeler kısıtlı bak satırlarımda darda kalmış imlalar kurrayla çekilecekse çek ve yerine koy,yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dünden,yarın güneşten ellerin de batacak öğren  

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,297Kullanıcılar
defres.sSon üye
Üst Alt