Sagopa Kajmer Filmin Son Karesi (feat Dr Fuchs) Sagopa Verse Yaaaovv! Öksüz günün bi kim'i defalarca içimde serzenişte Gülümün dikeni dillerimde Acıyı servis ederek ah çekişte Kahpelerde bakire Zorlama gününde gülücük aspirindir aferindir Her sıhat ünserinse, İçine takılan kin son firarlı üç çekişten Tek yürekte sagopa yek kürekte sek kadehte beklemekte Eklemekte pesimisttin kara tohumu piramit gölgesi altına yuva kurmuş beklemekte Şuan şekerlemekte Zaman geceyse çift heceyse konuğun durma buyur et, et gülüş Duygular sorgularda bittiyse Bayrağı ver son alın yazısı şeritlerin Bedenim filmin son karesi Fuchs Verse Rap yolunda bir aşığım sözlerim dilimde Hece hece ilerler Saniyeler düşlerimde Gülerek ilerledim bende gölgeleri mahsus Övünerekmi geçtik engelleri defalarca sevinerek Bire bir teke tek benim için daima yek Bu yolda çakılan kazıklar geçmişin anısına Parlayan gözler yeni ufuklar demek benim için Yalan gözler defalarca beyin yorucu parazitlerdir Kendini kollamak binevi düşmanı sollamaktır Kendini baskı yapmak düşmana hazır olmaktır defalarca için Bu dünya bu gözlere kara savaşlar para Açık hedef bensem o vakit sana karavana Yalvarmak şerefsizliğin bir aşama altındadır Parayla satılmak ümitsizliğin en üstteki satırındadır Her Zaman katır gibi anırmak dünyaya haykırmaksa Ben susarak saygımı göstermeliyim mi acaba