Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Gam Tozu ve Dünyanın Ninnisi

Sagopa Kajmer - Gam Tozu ve Dünyanın Ninnisi
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Gam Tozu ve Dünyanın Ninnisi Sagopa Verse: Zaman geriye doğru dönmemek üzere kapını çarpan umursamaz güvenim dört nala kaçan bir korkak, soğuk ısımı çalar Donan yüzüm alevsiz yanar Kulak rengim pancar Adımı anar lakırdılar Ya Allah! Garibin başını yaktılar, onlar apse oydular Alnıma kabzeyi vurdular, güven evimi yaktılar, hatrın hasını çaldılar Ant olsun duyan kulaklar, dırdırlardan bıktılar hain davran, devran aylak, kıvran ahmak, yürür kervan ürür itköpekçakalsalako ! evet musikim sanattır, dibini beceren attır Sagopa stara addır İnan bu ayaklara artan bir şekilde azalır deva Önümde melekten bozma iblis, elinde soğuk tırpan güneş gözünü açana dek, karabasanla hırpalan kuma döner dağ olan, sıkıntılı keloğlan talan, bahçe bono olan, yalan dilimden firak olan kalp bağımdan en hoş güldür eyvah elimde solan rabbim Sago perişan, kimi zaman yalnızlık yaman savursanda batıramayacak gemilerimi fırtınan Nakarat: Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar yaşam resmin umut nerdesin,yeniden bittin nerelere gittin ben seni göremeden? Kolera Verse: İlkin sizi tanıştırayım bu vefalı devem Gubarı Gam Öpeyim geçsin dizindeki bere dün girdiğimiz savaşta bir kaç bedevi saldırdı, kutsal oldu bana gazam keza beni korudu keza gönlümü sadık devem Gubarı Gam Pejmürde etti bizi bu çöl develerin en sadığı hilal çıktı uyku bastı değil mu çölün sığınağı devem ağam dedi uzan sırtım çarpık fakat dayan sensiz uyku bana haram anca senle manzaram Gubarı Gam Esen'im dedi şurası akrep vadisi sözleri seni incitmesin muşhurdur onların iğnesi ağlamaktan kör olmuş onlar yüzünden çöl faresi iplik ol da süzül onan sen nur onlar zifiri Vadiye vardık yol kesildi tırmandı Gubar'a elçisi kulağıma eğilip kulağın kepçe, dişin çarpık deli dedi kepçe olsa duyar kulak ve bu diş koparır iğneni yolum uzun gazla Gam bunlar zakkum meyvesi Geçti aradan süre sade duyan Rab ve Gam çölden çorak gönlüm aç bu hasretinle uyuyamam seni bulmak adına çabam, kumda gezip dolaşmam ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı Gubarı Gam Nakarat: Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar yaşam resmin umut nerdesin,yeniden bittin nerelere gittin ben seni göremeden?  

858,496Konular
982,202Mesajlar
30,125Kullanıcılar
JubeydSon üye
Üst Alt