Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Gam Tozu

Sagopa Kajmer - Gam Tozu
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Gam Tozu Sagopa Kajmer & Kolera İkimizi Anlatan Birşey Gam Tozu ve Dünyanın Ninnisi 2007 RAP Sagopa Verse: Süre geriye doğru dönmemek üzere kapını çarpan umursamaz güvenim dört nala kaçan bir korkak, soğuk ısımı çalar Donan yüzüm alevsiz yanar Kulak rengim pancar Adımı anar lakırdılar Ya Allah! Garibin başını yaktılar, onlar çıban oydular Alnıma kabzeyi vurdular, güven evimi yaktılar, hatrın hasını çaldılar Yemin olsun duyan kulaklar, dırdırlardan bıktılar hain davran, devran aylak, kıvran ahmak, yürür kervan ürür itköpekçakalsalako ! evet musikim sanattır, dibini beceren attır Sagopa stara addır İnan bu ayaklara artan bir şekilde azalır derman Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan güneş gözünü açana kadar, karabasanla hırpalan kuma döner dağ olan, huzursuz keloğlan talan, bahçe bono olan, yalan dilimden firak olan yürek bağımdan en hoş güldür eyvah elimde solan rabbim Sago viran, kimi vakit yalnızlık yaman savursanda batıramayacak gemilerimi fırtınan Nakarat: Tabutlara sığmayacak değin intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar yaşam resmin umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden? Kolera Verse: İlkin sizi tanıştırayım bu vefalı devem Gubarı Gam Öpeyim geçsin dizindeki yara dün girdiğimiz savaşta bir kaç bedevi saldırdı, kutsal oldu bana gazam keza beni korudu keza gönlümü vefalı devem Gubarı Gam Pejmürde etti bizi bu çöl develerin en sadığı hilal çıktı uyku bastı değil mu çölün sığınağı devem ağam dedi uzan sırtım eğri ama dayan sensiz uyku bana haram anca senle manzaram Gubarı Gam Esen'im dedi şurası akrep vadisi sözleri seni incitmesin muşhurdur onların iğnesi ağlamaktan kör olmuş onlar yüzünden çöl faresi iplik ol da süzül ondan sen nur onlar zifiri Vadiye vardık yol kesildi tırmandı Gubar'a elçisi kulağıma eğilip kulağın kepçe, dişin çarpık çılgın dedi kepçe olsa duyar kulak ve bu diş koparır iğneni yolum uzun gazla Gam bunlar zakkum meyvesi Geçti aradan süre sade duyan Rab ve Gam çölden çorak gönlüm aç hasretinle uyuyamam seni bulmak namına çabam, kumda gezip dolaşmam ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı Gubarı Gam  

858,496Konular
982,202Mesajlar
30,125Kullanıcılar
JubeydSon üye
Üst Alt