Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer Golge Haramileri

Sagopa Kajmer Golge Haramileri
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Verse 1:
Akar sular donmez geri tıpkı gencliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi buyumuş meyvesi
Sakalbıyıkla geride kaldı Yunus’un hamlık evresi, sivilceakne katledildi soldu yuzumun guneşi
Ve civisi duşmuş tablolarda bir resimdi kendisi, kukreyen şu gokyuzunde kuşun kilitli kafesi
Tersi dondu guvenin ansızın belirdi dostun hilesi, fincan kahve ictim kursağımda kaldı telvesi
Kırıştır yalan kahpesi, baştan akıl alır ya cilvesi
Yıkar gecer bir dostun duşmancasına hamlesi
İki boy aşmış ihanetin ki kat’i yok bahanesi, hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi, meydan onune dizilecek ve alınacak ifadesi
Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? kalbim ak da pak da desen yuzunden yansır pisliğin

Nakarat:
Altın harflerle yaz mahlasımı halvetim kasvet, kem gozlere şiş!…
Cadu ya herru!…ya merru!…kafkef, golge haramilerine bir selam cak!…
Abile ğatladı, demlenir simam, nuşinrevan’dan handan ummam ben
Ahuyi felek mum, ben şamdan duşmez kalkmaz bir Allah’tır uyan!…

Verse 2:
Sago sus!…husus derin cukurda icince sin, pusu kuran huşU icinde gozlerinde kin belirgin
Vay senin şu kindar halin hin planların var hin cenin buyudu savaşa girdi silahlarımı bana verin
Yardan sarkıttığın dostlarından kacının ipini tuttun? onlar guldu, sen somurttun kalbinde kac gul kuruttun?
Hatıralarından yuzde kacını unuttun? senin adını anmamak şartıdır dostluğumun
Rapten olma gokyuzunun guneşi sago bu benim yuzum golgeme sığınır mana ozum, hicran colune duştum
Yuz pınar yaş akıtsın gozum kendi başıma oğrendim, kendim buyudum dudaklarımla gomdum
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur, yar olur ağyar olur serdar olur didar olur

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt