sagopa kajmer insafa gel şarkı sözü sagopa kajmer sago sagopa kajmer insafa gel şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz meleklerim 1549253471 1549253471 sagopakajmerinsafagelsarkisozu5c57bb63aa887sagopakajmerinsafagelsarkisozu5c57bb63aa887sagopakajmerinsafagelsarkisozu5c57bb63aa887 Verse 1: Karanlıkta aylak aylak dolaşarak nadiren dostum aşı Ben evimde sıcak çorbaya daldırırken kaşığı Birbirimizi karanlık kamufüle etmişti, ve şart kötüydü Diğerlerinin ışıktan bronzlaştırdığı tenler ölüydü Birisi kalbini tamir ettirdikten sonra hiç aglamadı Öteki dostum son yediği kazıktan daha sonra hiç konuşmadı Derler ya ağzını bıçak açmadı Öteki dostum hakka karşısında geldi beli yeniden doğrulmadı Şükür fakat hava ılıktı benim günümde Sonunda insafa geldi şu açamadığı son âmâ düğümde Parmaklarımı dişledim dostumu son halde görünce İnsan ayrı bir ışık halkası giriyor yaşarken ölünce İnen yağmurdan kalan minik su birikintilerinden geçerken Yansımalarımı gördüm Bana sarılmak istedi çamurlu görüntüm Tektim ve ürktüm, konuşurken sürçtüm kalk be ruhum iki büklüm Yarısı zakkumlum yarısı güllüm Kendimi bulmam için bir kılavuz gördüm Yalnız dilsizdi ve sen onu hor gündün Bir öğün için 10 ekmeği kendine böldün, ben güldüm Nakarat: İşte lahza geldi, işte o an vazgeçer akrep durur yelkovan Konuşamadım, tutunacak güvenli bir dal bulamadım Gel insafa, söylenecek sözüm yok Gel insafa, insafa gel Verse 2: Kocaman adam olduğumu düşündügümde aklıma gelir o 4 rakam Doğduğum yıldan bu güne geçmiş olan 24'ler 60'lar 365'ler 12 ve 52'ler hayat dramatik ve matematik Verilen müddet kime tanıdık Yıpratılmış riyadamlar, yıpratılmış saflıklar Tertemiz gibi davranmaları ne yüzle Yapılacak daha ne var kendini göremeyen iki gözle Geçen saniyeler değin uzak sana evvel zaman Eskiden beri özlediklerinden lakin şuana değin kavuşamadıklarından direnci kırılan insan Tüm kalplerin dili tek ve konuştukları aynı lisan Özlemlerle yaşamanın umut hali o kadar yüksek, özle Yazılı tüm kaderler pembe dizi sabırla seyir eyle Can gözüyle temaşaya dal İşte fırtınalı deryalar işte yalnız filika Zamandan arkadaş olur mu? (Olmaazz), ardına bakmaz yürür İlacı olmayanın duyguları en tezinden çürür Bazı anlar bazıları seni senden daha iyi anlar Fakat birçok zaman seni sen gibi anlamayanlar var Nakarat: İşte an geldi, işte o an vazgeçer akrep durur yelkovan Konuşamadım, tutunacak güvenli bir dal bulamadım Gel insafa, söylenecek sözüm yok Gel insafa insafa gel