Sagopa Kajmer İstediğimi Verin (ft Zet) Raffine verse Tarih tekerür etmez, etse haberim olurduboğuşurdu geçmişim, geleceğim, durmam ben Gideceğim buralarda durmak bana haram Derin kanar yaram, eskiyi satın alamaz param Voltalar atarken ben nedense başım eğik silik hayallerin gerisinde koşmaktan yoruldum Sor bakalım kaç gün oldu adını seslenmeden durduğum Baskı günümdü nezlinde yalancı olduğum Değil dedim, var dedim Bende sen gibi yoktan var edildim Yemeğimi bitirdim Fazla bilindik şarkıları tekrar etmek gibi basittir özür istemek Birkez kırıldı kalbim, büyüktü harbim Ben kaçıkmıyım, saçıkmıyım ortalarda Balıkçının gözüne kanıp çekildim yukarı oltalarla Hatıralar bölündü ikiye satırla Mürkkebimi dağıtan göz yaşlarım satırlarımda Nakarat İstediğimi verin, tozlu raflarımda geçmişim yanar benim gözlerim dalar derin benim Hislerim böyledir, yerli geveze söylenir Sözlerin bana bi simgedir ama içimde mimlenir ZET VERSE SEVGİYLE HEYECANLA BAŞLAYAN HER AŞKA ACI NOKTAYI KOYAR NOKTA! HATA, AFFEDİLMEZ OLAYLARA BAHŞEDILEN TAKMA AD MAHLAS! KADER OYUNUNU OYNADIĞI SÜRE BOYNUNA BAĞLI İPLE, BİR DÜĞÜM DAHA AT, YAHUT DÜŞERSİN GEBER! ILK DEĞİLSİN BU SIRADA BIRINCIL BENİM! GELECEK İÇİN DÜŞLEDİKLERİM GERİDE KALDI ÇOKTAN YOK OLAN ÜMİTLERE EKMEK BANDIM ÜSTÜNE TUZLU BASTIM! DÜŞ DEDİĞİM YEŞİLÇAMDA PARLAYAN AY OLMAKTI, GÜNEŞE ZATEN SIRTIMDAN BAKTIM HATTA BAKAMADIM! ÇİVİLİ YATAKLARDA YATTIM, UYANDIM UMUT RÜZGARININ ESİNTİSİYLE, SOKAKTA KIRIK KALPLERE RASTLADIM KOPYA KALPLERE DAMLADIM! KENDİME TELEFON AÇTIM, AL DEDİM BENİ BURADAN, IRK TÜRK FİLMLERİNDEKİ VEFAT SAHNELERİ DEK SAHTE DOLDURAMADIM BİR SAYFA BİLE ONLARDAN BAHSEDERKEN, YAZDIĞIM TEK ŞEY YALAN, HAIN VE KAHPE!!!