Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Kendim İçin

Sagopa Kajmer - Kendim İçin
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Kendim İçin Sago Acıyla Yoğrulur , Kendi Yağında Kavrulur Mutluluğum Yavrudur , Paranoyak Olduğum Doğrudur Dilim Damağımı Kurutur , Çölde Yağmur Kurudur Sessizliğim Konuşur , Ben Dünyayla Boğuşur Herkes Birgün Soğuyacak Bu Fani Gidici Hayattan Bütün Bedenler Soğuyacaktır, Elbet Yavaştan Kıyamet Toplantısında Ölecek Haramiler Telaştan Ne EV Ne PUL Ne ÇUL Ne Bir KUL Geride Kalacak Dünyadan Olması Gerken Şeylerin Adını İyilik Yerine Getirmek Koymuşlar Baksana Dedelerimiz Toprak Altına Doğmuşlar Rapunzelin Saçlarını Yolmuşlar Ya Komşular 7 Cücelerin Prensesi Ölmüş Uçurumdan Bir Bir Atlamışlar Porselen Bir Tabuttayım Sağıma Soluma Çarparım Bende Rüya Çok Sende Sözcük Grubu Boldur Aslanım Sago Benzer Şarkıyı Söyleyeli 9 Sene Olmuş Zaman Kendini Öldürürken Sevdiklerim Değil Olmuş Hergün Bir Adım Daha Ayrım Atmaktayım Bu Dünyaya Uzak Tanıdık Oluyorum Yakınlaştığım Bu Yabancıya Eski Mumun Kokusu Kalır Fitili Küser Aydınlığa Dilsizlerle Rap Yapan Bir Kör Sagopa Sayfalarda NAKARAT Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Bennn Bugün Ölebirim Şu lahza Ölebilirim Her An Ölebilirim Agresiflik Titretirken Kalbimin Bam Telini Yeni Kapılar Kilitlenir Ve Bende Anahtarlar Yetersiz Mirasım Adalet Edene Kalsın Moda Değil Bu Rap Hergün Baştan Doğduğum İçin Kendimi Tekrar Etmem Zorlama Hergün Eridiğim İçin Kendimi Buz Küpü Yapmam Kuvvet Tedavim İçin Yeni Bir Ilaç Gerkeli Doktor Olmak İçin Bütün Savaşları Görkemli İmparator Cenk Halinde Akranlarım Şarkılar Birbirini Yiyor Vardır Tekliğe Alışıklığım Ve Tetikle Tanışıklığım Kertenkele Misali Bir Parçamı Yolda Bırakmışlığım Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım En Fena Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım Iftira İzdihamında Kendimi 4 Bir Tarafa Dağıtmışlığım Bir Kenarda Cüretim Öteki Yanda Alışmışlığım Zerrelerime İşler Ürperiş Ayazla Buruşuk Karanlığım NAKARAT Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Bennn Bugün Ölebirim Şu lahza Ölebilirim Her Lahza Ölebilirim  

858,500Konular
982,370Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt