Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer & kolera

Sagopa Kajmer & kolera
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagessagopakajmerkolera5ad23c63117a9
Selamu aleykum,

umarim hepiniz iyisinizdiruzun zaman oldu gorusmeyeliistanbullu dinleyicilerimle gecen haftalarda imza gununde goruşebilmiştik fakat istanbul dışındaki illerdeki dinleyicilerimle goruşemedimİnşa’allah olur birgun diğer illerde de imza gunu,menejerimin tepesine cıkıyorum sonra oralara geliriz evelallah hahaha
Gecen imza gunune katılan herkese cok teşekkur ederim,harika bir imza gunuydusizlerin de eğlendiğini gormek harikaydı
imza gununun yankıları hala devam ededursun onun oncesindeki klip cekimlerine de değinmek isterimhatırlarsanız dinleyicilerimizden birkacını secmiştik ve 2 bolumluk klip projesinde kendilerine hoş roller vermiştikklibin ilki ben husrana komşuyum adlı şarkıya cekildibu ilk klip bir hayli duragan gelebilir sizlere şimdiden hatırlatmak istedim,cunku klip 2 bolumluk ,konunun butunluğu icin ilk klipte fazla kurcalayamadıksonra bu muydu demeyinTabiiki vahim değilizimagessagopakajmerkolera5ad23c6466d7fpng ben de bazen boyle bedbaht konuşuyorum herkes yanlış anlıyorsadece hatırlatmak istedim
İkinci klip ise ilk klibin yayınından kısa bir sure sonra ekrana kavuşacakaslında amacım ekrandan ziyade size ulaşabilmekekranlardan size ulaşmak bazen torpil bazen de cevre işişimdi bu konulara girmeyelim isterseniz
Klip cekimlerinde dinleyicilerimle gayet guzel vakit gecirdim,onlar icin de malumdur ki cok farklı ve ozel bir gunduo ozelliği hissetmek bile bana yetiyorkendilerini tebrik ediyor ve kendilerine cok teşekkur ediyorumiyi iş cıkardılar gercektenyerlerde surunmekten tutun da nelere kadar gık demeden calıştılar…gercekten harika bir iş oldu ve cok eğlenceliydi
Gecelim diğer konulara…
Dun eşim Kolera bana dedi ki: ‘’onceden ne guzel kalkar hemen şarkı kaydederdik ozledim hadi şarkı yapalım’’aslında uzun zamandır tembellik tarafım ağır basıyor malum yorgunluktansadece tembellik yapmak hayalim oluyor ,boş vakit olursa guzel oluyorKoleranın gazıyla bugun neşeli bir şarkı kaydettikaslında amacınız neydi diye sorarsanız,gercekten pek bir amacımız yoktu zevk icin yaptıkeğlenmek icinsonucta cıkan şarkının adını da ‘’bu şarkıyı zevk icin yaptık’’ koydukşarkı gayet gangster tipli bir şarkıAgresif bir tavrı varBiliyoruz ki arada bir bizlerden boyle oynak kıvrak ama tarz olan işler bekliyorsunuzİşte bizde bunun bilincinde olduğumuz icin boyle bir hareket yaptıkBoş durmaktan yeğdir hareket dedikArada bir şarkı kaydeder size hicbir ucret talebetmeden veririzBiz zaten bu yoldan geldik biliyorsunuzBu EP hadisesini de ben cıkarmıştım sonra moda oldu biliyorsunuzHer neyse bizler icin odediğim vergilerden bÎhaber‘’paracı oldular’’ diyenler icin de cevap olurşaka maka satılan albumun ne kadar adedi fazla da olsa odenen vergiler aşırıo da ayrı bir mevzuu
Sizleri şarkıyla baş başa bırakıyorumBu arada hemen hatırlatalım Kolera yeni solosu ‘’İNZİVA’’ pek yakında…yaaaaa
Bizim yunus…sizin yunus…

alıntıdır

858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt