Sagopa Kajmer&Kolera’dan Yeni şarkı BESIN ÇANTAM 1549218560 1549218560 sagopakajmerkoleradanyenisarkibeslenmecantam5c30519977sagopakajmerkoleradanyenisarkibeslenmecantam5c30519977 http:i39tinypiccomw2d5p2 Sagopa Kajmer ve Kolera’dan sizlere yepyeni bir parça armağan ediyoruz Besin Çantam adlı şarkıyı Süper İkili sizler için özel olarak 3 saat içerisinde hazırladı son zamanlardaki tadsız ve yalan haberlerin acısını dindirmek için en azından birazcık gülüş olabilmek için, bütün dinleyicilerimizle paylaşıyoruzUmarız beğenirsinizDaha birçok yeni haberle fazla yakında görüşmek üzere Besin Çantam Şarkı Sözleri Kolera Verse Bebeklerin kangalları mıncıklamalarına aynı cesurluğun İçinde ölü insanlar yer alan bir gölüm ve kıyımda mekki gülleri Suyuma bakanı ağırlama ederdim içeri siz rape pisledikçe çimdikleyeceğim sizi (çim çim çim) Gözlerimde iki tatlı gonca gül ve örter onları Siyah tülmüş şifrelerim çözülür dizlerim çözülür Eşyalarımda benimle beraber üzülür Notaların en sertini uktelerime basacağım Eskiyorum ve bende her gün tozlanıyorum bu rafta Yapıştırdı yafta darma dumanın cesurluğu lafta Döner yüzün gecenin simasına hem de çok kötü Ceza gibi her günüm her dakikam Uçurumların salkımlarından sarkıyorum Kış üflüyor yüzüme ve donup saçağa dönüşüyorum Yaz gelecek biliyorum ısıtacak kedileri ve kuşları baştan Yeni bahar gelecek yeniden kesilecek başıma ahtar Sen karşıdan tez gel çarpışalım eskaza Hayatımız üzerine lades tutuşuyolar hemen hemen Taş çalmadan alamaz oyunu kimi zavallı daha Keramet gibi kalıyorum ayakta Sagopa Nakarat Ben kapanmış defterin ortasında solan kuruyan gülüm ve gülüm bu yaptıklarınız resmi olarak zülüm Neyse oysa halim serin talim asker talim Yere devrilmeli her zalim Gida çantamda mermim Geç kaldım kaçtı ilk dersim Hayatım bayram değil merasim Sagopa Verse Yaşama aleyhinde çocuklaşırken ilerler yaşım Müsvettelerim tükendi ve avuçlarıma laf yazdım Kayıplar adres oldum oğlum takip edilen bir izim Usanmadan peşimden gelir melankolik çocuklar bizim Ben ince narin cebir alacalı çıtayım ve çıtamı aştım Ömrümün depdemesine alıştım Çünkü köpek gib çalıştım Ekmeklerimi aslanın ağzından çıkarttım Ben ekmeği olmak için ekmeklerde verdim Ben aslanla beslendim bu ormanın kralı oldum Sokak lambasıyım bir lahza beni görenler önünü fark etti Beni göremeyenlerse karanlığa karşı sövdü Küfür kafir demedi sarhoş geceye şöyle seslendi: Ne süre ancak çilem dolar şişem boşalır Ne vakit ancak gözüm dolar içim boşalır Yağma yağmur sağanak bu sağanak için değil barınakYağma yağmur sağanak bu sağanak için değil barınak Çok susamış susuzlar için musluklar açılsın İçen doyan şükretsin doyamanlar sabretsin Bu şarkımında sonu kahretsin Sagopa & Kolera Nakarat Ben kapanmış defterin ortasında solan kuruyan gülüm ve gülüm bu yaptıklarınız resmi olarak zülüm Neyse ancak halim serin talim asker talim Yere devrilmeli her zalim Gida çantamda mermim Geç kaldım kaçtı birincil dersim Hayatım bayram yok merasim