Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Linguistiks (Sago feat. Supreme-hebrew-intelekt)

Sagopa Kajmer - Linguistiks (Sago feat. Supreme-hebrew-intelekt)
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Linguistiks (Sago feat Supremehebrewintelekt) Sagopa Verse Kolej parayla Yarın dolarla Beleş avuçla Sözüm ücretsiz Tak kulağına Selamlama lirayla Rapim yılansa Ben ve koynum mutluyuz Zehir boşalsa Gurur acele yaratsa Sözüm sükutsa Sen de rapimi altın 24 karatsa Yaşam bir damla Söyle çölde serap görenin aşkı Düşüm rüyaysa Parayla satılamazki ruhum Sözle gelir o anki taaruzum Maruzum oysa onca cümle saklar arzum Kabusumda canmı çekişir özgürlük kuşum Bu manzum anlatır derbeder şu ruhum Ve şuurum an be lahza yok olsa Bir nöbetçiden farsis alınır bedeni olurum Ben zebani tarlasında güneşin batışı meyve verdim Canımı serdim bilki erdim savaşta gazi geldim Anla tek kafeste bin köleyle beslendim Mecburum ancak tanrım armağan etti canımı Bense bezdim Yıllarım bi yetki verdi yazdım onca gerçeği Rapimle çaresizce söyledim ve simgelerdim adımı Sagopa tanrı vergisi Dikenle besli gergisi Ayaklarımdır yılların çelebisi Bense bir acayip Küheylan Yer altı sanatı kutsadı Düşünce evreninde bir uçurtma gökyüzünde seyreder Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda Kaç camım var sen hesapla Her bir cümle simgedir  

Similar threads

Sagopa Kajmer Gerçekler Feat Sirhot Mic CheckRapim aldı beni benden vardım gerçeğin doruklarına, yukarıda beni küçümsercesine bakan onca sinsi insan, düşmancasına rapimi bilmeden alay eden subjektifte yok olan, beyni ufalanan antirealist Savaşın içinde dost arayan rakip oda askeri gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Sagopa Kajmer Kır Kalbini Ver Eline Sözüm kulaklarına değsin duvara vursun başını gücüm Yıllar geçse zaman durur alınamayacaktır öcüm Ardıma aldığım dilaverle başlamıştı büyük göçüm Devler ortasında bir omzu yere yakın bir bücürüm Ah bu körpelerde kalmamış us zihin Dumanlı bahçelerde aleve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Sagopa Kajmer Soğuk Küvet (feat Kuvvet Mira) Kolera Verse Aksiliğim üstümde sende kelimeler her zaman farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel yok fakat, ne umdun ama benden kadı kızı bile veremli, benim kusurum anca naz, seninki si mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sagopa Kajmer Pesimist Ep 3 beni birakin kendi halime (birakin) cok bitkinim ama direnecegim (birakin) terapi ordularinizi geri cekin artik savasin galibi bendim bayraklarinizi dikemeyeceksiniz hic daim kole olmadim ben rapimle gazi oldum geldim ardima sehitlerimi gomdum kendim suskun dusen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ceza Neyim Var Ancak ( feat Sagopa Kajmer) Bir bahçemiz var; Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl Bir tarafta gökkusagi, değişik tarafsa âmâ Sınırda kalmışlardanız biz Her Zaman sınıfta kalmışlardan fazla uzaktayız; Can Sıkıntısı çekmişlere yakın bir yerde Çölde kazanılan zaferler; Tümü kanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt