Sagopa Kajmer Malum Imha İzleri Kolera Verse: Sıkıldım Artik Zaman Aksak Kerem Asliya Dursun İhtİyaci Değil Kalbİmİn AŞka, Bu BaŞ DÖndÜrÜŞten Müsamaha Alirsan Başka, Gel Adim Esen, AliŞ Burda Eser Rüzgâr, RÜzgarima Danayamaz Herkes Der Yeter, BaŞi Bumanli Her DaĞ Benİ Mest Ederken Senİ Terk Eder M!İ Kurusun Kalemİ Kanla Dolsun Yazar El Bİlmez Kendİnİ Bk Olsun , Kendİnİ Kurusun Adam Olamayan Densİz Şopar Olsun DÜŞmani Bana Muzaffer Kilmayan Rabbİme Hamdolsun Çek Sİlahini Vursun,İ Rapİm Inkar Olsun 4 Yol AĞzinda Rab Pusulam Olsun DİŞİmİ KiracaĞim Bİrİsİde Haddİnİ Bİlsİn Benekli Ruhlarinı Güzel Koku Gİbİ ParfÜm Gİzlesİn SÜtyene Katki Verİlsİn Hakiki Gİzlensİn SahteleŞsİn Kizaran Her GÖz Vİsİnlensİn Ve De Kizaran Her YÜz ödüllensin Namlu KurŞunu İÇsİn Benden Seksİn Kesİnce Kalbİ DiŞari TaŞan İnsan SÜrÜsÜ Sert Söz YÜzeylerİnİ İtİnayla Temİzleyen Kem GÖz Sahİplerİnİ İnleten İnsan GÜdÜsÜ Ama Zalim Haİne ödev Olan Her Narİn Ver Yakayim Bİr TÜtÜn DİŞİkİŞİlİklere FIŞ Keser Trİbİn Doldumu TrİbÜn? ÜstÜbÜde TÜter Ün Sevinç ÖldÜ AÇliktan Edİldİ Malup YÜzÜnde Tahrip İzlerİ Umulan Dİlİm Atİk , Anlattikklarim Akİk Herkese Bulunur Talİp Herkese var Bİr Sahİp Sor O'na Sıkışma Sen Bİlmezsen Bİlİr Halİk Bu Bİr Gerçek Kesİt Çok Basit Ben Buyum Ruhum Mücahİt Sagopa Verse: Kaz Kuyulari Bul Madenİ Yaz Uygar İnsanca Halİnİ KaĞidin Bedenİne Nedenİ Ne Olursa Olsun Problemİn Kefenİ Beynİnde Bekler Kalbİne İnen Aci GÜlmekle GeÇer İlacini Bulmalisin Tacini Takmali AĞacini Sulamalisin BaĞciklari BaĞlamali Yola Koyulmalisin Tahrİklerİne Kandırma Şeytanin İrade Muhafizina Seslen Emret! Acayip Olan İktİdari Aklinda Değil Et! Servetİn Paha Biçilmez Kismet Hasret Üstüne Bal KatilmiŞ Aciliktir KavuŞmanin Meselesİ Andir Kapim AÇiktir Ardina Kadar Ahim GÖĞe Varan Mİhmandir Yapilan Gaftir Fazla Haberdar Olan Yanilir Bk Yİyen Anirir Tok Ferd Acikir Hokkabaz Yaratir Kelİmelerİmİn Üstüne DÖktÜĞÜm Sos KulaĞina YapiŞir ApiŞirsin! Çat KaŞlarini Vakit Gelİnce DİŞ GÖster İblİse Hadİse ErgeÇ ÇÖzÜlecek Mazİde Kalan Sİs BugÜne İz Birakacak Giz GÖmÜlecek Hİs Denİzİnde KulaÇ At!yerİ Gelİnce Bat! Bİrİsİ Hakeder, Kİmİsİ Kahreder Bİrİsİ Mahveder GÜnlerİ EzgeÇ Kasvetİ! nakarat