Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Maskeli Balo

Sagopa Kajmer - Maskeli Balo
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Maskeli Balo Nesine tarafından fakat kiymetin degeri, yüregin çömelir egilir boynun, degeri biçilir kenara atilir, kiymetin de çikari varsa çikari uygun dilenir, her duada tanri bin azarladi, ve bendim her nazarda pay kapandim zarlarim düsesti, esti madem bu ağıt bedeldi tanri her dem, bu yer sarsıntısı çökertti onca yonca bunca yikici darbe harbe motive etti gözümün önüne serdi derdi ferdi çikarin alevi sardi vardi her temelde tek emel Yalanci dostu aldi karayel ardina ve cümbür cemaat maske takmis, surati sarkmis, yüzünü asmis, kaç kurtul balonun kahramani seytan, bulamacin içindeki tüm rhymelar isyanda Ve degerin degeri kalmamis, ve her yarista çikarin adimi önde, adimi koyarim, adimi saklarim derinde Adimiz hangi kelime, anamiz nerede hangi cehennemde yaniyor? Yanimiz hep mi bostu? Kanimiz kardes de oldu neyse Yanima aldim kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalikta görünen herkesin normal yabanci, cümbür cemaat kendi maskesiyle dolasir oldu yanibasimda, tanimaz oldum yüzleri ve keskelerle avunur oldum Düslerimde gördügüm yüzüm benim mi? düsünür oldum, onca maske gözümün içine bakiyor sorgularcasina, ve burasi defalarca yabanci, her zaman yalanci doldu, çikmak istiyorum artik disari, birakin gideyim kendimi alip Yaratan beni dünya arenasina soktugunda tektim, her nefesi soludugumda defalarca Yektim bu ücralarda ben beni mi kaybettim, ve düsman kelimesinin anlamini arkadas sifatini tasiyanlardan ögrendim Insan, insanligin hocasi durumunda eli masali Hergün baska derslerde karsimda bambaska bir öğretmen anıt, her sinavda farkli notlar almanin piskolojisine adim attigimda sanirim birincil okuldaydim, yani çocuktum, yola çikmis yeni yolcuydum, ben bu yolda çok mola verdim, muhabbete daldim, yolumu uzattim Çok sima tanidim, dokundurma aldim yüzleri aklima kazidim, sıradan anildiginda iste dostum dedim, adim anildiginda tanimam dedi takti maskesini yüzünü çevirdi ve sildi kalici tüm izleri, geri getiremedi vakit eskide kalan ani defterimi, her sayfada düstü maskesi Simdilerde gözümün içine bakan cümbür cemaat çikar pesinde takma ifadeler ardina gizlenmis bütün fesatlar, hesaplar kendini düşünen sevgilerinde sakli rüyalarinin sayilarini maskelerde gizlenmis bütün yüz hatlari Bir vakit selamladi bu adami ve adimi unutmadi Yanima aldim kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalikta görünen herkesin normal yabanci, cümbür cemaat kendi maskesiyle dolasir oldu yanibasimda, tanimaz oldum yüzleri ve keskelerle avunur oldum Düslerimde gördügüm yüzüm benim mi? düsünür oldum, onca maske gözümün içine bakiyor sorgularcasina, ve burasi daima yabanci, hep yalanci doldu, çikmak istiyorum artik disari, birakin gideyim kendimi alip