Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa kajmer - maskeLi baLo

Sagopa kajmer - maskeLi baLo
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nesine gore ki kıymetin değeri, yureğin comelir eğilir boynun, değeri bicilir kenara atılır,
kıymetin de cıkarı varsa cıkarı yerinde dilenir, her duada tanrı bin azarladı, ve bendim her
nazarda pay kapandım zarlarım duşeşti, eşti madem bu matem bedendi tanrı her dem, bu
deprem cokertti onca yonca bunca yıkıcı darbe harbe motive etti gozumun onune serdi
derdi ferdi cıkarın alevi sardı vardı her temelde tek emel Yalancı dostu aldı karayel ardına
ve herkes maske takmış, suratı sarkmış, yuzunu asmış, kac kurtul balonun kahramanı
şeytan, bulamacın icindeki tum rhymelar isyanda Ve değerin değeri kalmamış, ve her
yarışta cıkarın adımı onde, adımı koyarım, adımı saklarım derinde Adımız hangi kelime,
anamız nerede hangi cehennemde yanıyor? Yanımız hep mi boştu? Kanımız kardeş de
oldu neyse

Yanıma aldım kendimi ve yurudum ince cizgisinde yolumun ortalıkta gorunen herkesin adı
yabancı, herkes kendi maskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda, tanımaz oldum yuzleri ve
keşkelerle avunur oldum Duşlerimde gorduğum yuzum benim mi duşunur oldum, onca
maske gozumun icine bakıyor sorgularcasına, ve burası hep yabancı, hep yalancı doldu,
cıkmak istiyorum artık dışarı, bırakın gideyim kendimi alıp

Yaradan beni dunya arenasına soktuğunda tektim, her nefesi soluduğumda hep Yektim bu
ucralarda ben beni mi kaybettim, ve duşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını
taşıyanlardan oğrendim İnsan, insanlığın hocası durumunda eli maşalı Hergun başka
derslerde karşımda bambaşka bir hoca ve de her sınavda farklı notlar almanın
piskolojisine adım attığımda sanırım ilk okuldaydım, yani cocuktum, yola cıkmış yeni
yolcuydum, ben bu yolda cok mola verdim, muhabbete daldım, yolumu uzattım Cok sima
tanıdım, ima aldım yuzleri aklıma kazıdım, adı anıldığında işte dostum dedim, adım
anıldığında tanımam dedi taktı maskesini yuzunu cevirdi ve sildi kalıcı tum izleri, geri
getiremediği zaman eskide kalan anı defterimi, her sayfada duştu maskesi Şimdilerde
gozumun icine bakan herkes cıkar peşinde takma ifadeler ardına gizlenmiş tum fesatlar,
hesaplar egoist sevgilerinde saklı ruyalarının sayılarını maskelerinde gizlenmiş tum yuz
hatları Bir zaman selamladı bu adamı ve bu adam unutmadı

Yanıma aldım kendimi ve yurudum ince cizgisinde yolumun ortalıkta gorunen herkesin adı
yabancı, herkes kendi maskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda, tanımaz oldum yuzleri ve
keşkelerle avunur oldum Duşlerimde gorduğum yuzum benim mi? duşunur oldum, onca
maske gozumun icine bakıyor sorgularcasına, ve burası hep yabancı, hep yalancı doldu,
cıkmak istiyorum artık dışarı, bırakın gideyim kendimi alıp

youtube gozukmuyor mu :S