Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - MelodramaSagopa

Sagopa Kajmer - MelodramaSagopa
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer MelodramaSagopa Sagopa Ayrımların iki yönüne yürüme, kapı önüne çöpleri dök arın, fakat kirinde derebayır demeyen kim? Sen kim? Ben derebaşı elebaşı rap ile bu yola kustu uçtu, mavilikte kayboldu, melodrama tek kalpte şad oldu Ölüme dışarı giden bu yoldaki taşlara tekme solla vuruldu Ruhla sunuldu hiphop, iblis kovuldu, gözleri oyuldu, kadınım rap soyundu, Kuvvetmira altına anekdot oldu, Barışım düşmana kurt oldu Dut kesildi hasım, asımın adı alçakkonuldu Melodrama, sagosahto sagosahto melankolik mengenede darboldu, kajmer sagopa Pataküte dağıttı şoparın ruhuna şarbon kanırttı, anırdı, lirikal açıdan 45 derece açıdan mantığa 360 derece kastı Melodrama lirik, pesimistik kalbimden sana, damarına enjekte kuvvetmira enjektör sagopa tek yürek, dilim sert rapim mert, Sahtiyan rapte melankolik pranga(X2) Sahtiyan Sırtını küçük Amerikana'ya yaslamış büyük danaya, arkandan eksik edilen sopaya, batırırım seni Karadenizde bin metre yandan, içinden çıkan kabarcıklar uyanana kadar, atı aldım geçtim ya, götünü kaptırdın dil rubaya Sahtiyan boşlukları otoriteyle dolduracak, kaldıracak, rapi melankoli saracak, götünü yaratıcı antifiriz donacak, çöp evini yaratıcı bayan yanacak, sözde baskı yarı mira sanacak Rap kokan ölümün soğuk nefesi ensende, kaçsanda değişik tarafın bileti rezervasyonlu sana, 56K modemle takıl internette sabahleyin akşama, vücudunda sniper söndüren mermi yer buldu kafanda, apış aranda, zorlamamiranda sagosahto şah damarın değin yakın sana Asırlardır çoğalan mantık burjuvasistkim sikler, iplerde asılı bebekler, dipler kurudu kökler, anasının derisini ipe mandalla asan vandaldır itler Dilimin ucundaki kelimeler öz benliğinde, talip olacağın yerde yo!  

858,480Konular
981,427Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt