Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Ne Bilirsin Şarkı Sözü

Sagopa Kajmer - Ne Bilirsin Şarkı Sözü
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Ne Bilirsin Şarkı Sözü Sago Verse: Sahte tüfeği kafama dayamış korkmamı bekliyosun Düşüncemin geldiği yere git! Kendine yer kap! Burası benim ilim yerim, kendimle ilgili sorunum varsa Bırak doktorum olan BenUğraşayım Şeytan yoluna girişleri annem keserdi, giremezdim Babam için cennet zorunlu, ben hep bunu bildim İçimdeki ateşle oynamaktan yanıyoriçim Ve birgün memleketten 750 km ileri gittim Yarın için bir sıkı savunma taktiği bulmalıyım Fazla kişiyi öldürdüm, cestelerinde parmak izim yoktu Soğukluk içimi ürpertti, damar kanım dondu Bu tekrar başlamasından korktuğum kaçıncı sondu? Canım yandığında birkaç hafta bağırdım! Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım İçimde iyiliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım Zaman akıp gitgide gözlerim daha fazla doluyor Süre gider gelmez, işte bu canımı fazla sakıyor Kusur ve yanlışlarım anadan doğma, o kadar utanç vericiki! Benim böyle olmamam gerektirdi Kolera Verse: Dikey bir yokuş yaşam, başında Azrailiyle bekleyen Ölüm Meleği melekten korkma! O bir emri yerine getiren terbiyen ahdini hatırla, kıyametten önce bir kıyamet kopsa Allah'ım şükür sana, kavuş bana her gün korkuyu tanıdığım birincil günüm Her dün sana yaklaştığım bir çözüm Sana yürüdüm, Hak sürüm sürüm Kalbim saklı kalmış bir cürüm Ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönüllüm Sen her söyle yaptığıda bin parçaya bölündüm düşünmezmi kimse, kim kendini ufak düşürdü? küçüğüm çünkü kalbim büyüdükçe beden küçüldü Estir yelleri, hüznün bitsin dertleri Sen dağıtmazsan gitmez acının küçük fertleri cümle cümle anlatmakla bitmez sabir halleri sanma tabiat belli başlı, bunlar Rabbin kızgın selleri Her gördüğünü hayra yorma, şükret yaz ayında donma buruk açık düştü kama, bomboş iş üstünde drurma vurana değin kaçar turna, jarcanmalı zaman boyna kara alçak girer koyna, söylediğine intibak Bunu masal mı sandın? Aldırmaz vefat bni inan hiç Beni inan hiç omzundaki yükleri sal dünya Emrindeki gönül alt Kalpten düştü yaşama sevindim inan Sevindim inan kalpten düştü kıyım yakın bundan böyle Bunu oyun mu sandın? Hileni oysa kendine yedirirsin sen Yedirirsin, yedirirsin ye de bitir git artık Pes ettim mi sandın? Taarruzumun yönünü sen ne bilesin? Sen ne bilirsin neyi bildin ama, yönünü bileceksin?  

858,496Konular
982,224Mesajlar
30,138Kullanıcılar
mcraneSon üye
Üst Alt