Sagopa Kajmer Ne Fark Eder vedaya tepkisiz dilimde söylenen fakat her bi dün sinirlerim yenik kafamda olmayan bi gün cevapsa vermem hiç bir zamana ait değil savaş yıpranırdım zaman geçerken yaklaşır ölüm topladım huzuru içime ne var fakat duramadı rabbi soruyu sorarken kullar cevap bulamadı annem adımı koyarken haberdar olamadı mutlak istediğim bir yardı gönlüm alamadı bak korkak içine düştüğün bu şart su baskını olur özünde varsa saygı sana azıcık gem vurur kimin deminde varsa sevgi sadakat hep sorur insan içine düşen tek şey fazla gurur dikkat et ve artı şükran et yaşamda kendine ömrüm izliyor ki bol zamansa derhal hergele kör ucuyla tek raconsa sattı yaşam herkese tanrım hangi kopile verdin aşkı söyle unut umut bugün yanımda yok neden hayat ağır bu denli fazla inan felek elimde bir fener önemi değil yanımda olmasan ne fark eder? elimi tutan ilk sendin bense yangın çığlıklarını attım iki şey gerekir demiştin birisi bendim diğeri yarın hakkım varsa öderim zaten mutluluktan bahtiyarım ecele giderim telaş etme varsın soğusun fizanım elbet doğacak içine güneşim yakacak kalbin yalanlarını katlanma devran dönecek anla açacak ömrün ışıklarını doğrularımı bi zahmet yanlışlarımı göster bana korkularım had safhada artık bulamam aklın cevaplarını her şey yerine kondu lakin bak hala kalbim sensiz kayıp bazen düşünüp dururum bilmem neyi manâsız bıraktık hadi anlat anlar ruhum inan dinler kelimeleri suçlu olan biz değildik anla onlar çeksin ceremesini kalbin kalıbı siyah fakat iç tarafları biraz pembe gözler özünü göremez lakin çekilmiş siyah bir perde mutluluk denen şey anlatıldığı kadar şeffaf mıdır gözler kalbi kandırır her gülücük bir tesadüf