Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer Öldü mü

Sagopa Kajmer Öldü mü
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Öldü mü sagopa sagopa kajmer kajmer öldü öldü mü öldümü Sagopa Kajmer Öldü diye bir haber yayınlanmış arkadaşlarım tıpatıp iki sene önce bir internet sitesindeki habere benziyor Neyseki bu haberin yalan olduğunu anlatmak istiyorum Keşke Defne Joy Fosterin de haberi yalan olsaydı Hayranlarına ölmediğini ve fazla şugar olduğunu belirten Sagopa'ya hoş ömürler diliyoruz 1548654684 1548654684 sagopakajmeroldumu5c4e986241f3esagopakajmeroldumu5c4e986241f3e sagopakajmeroldumu5c4e986241f3e  

Similar threads

Hıncal Uluçun Defne Joy Hakkındaki Yazısına Tepkiler yağıyor Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, önceki gün köşesinde Defne Joy Foster ’in ölümünü yazdı ve köşe yazarları aralarında polemik başladı Hıncal Uluç, Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili kaleme aldığı yazıda su testisi su yolunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
İngiliz Casusunun İtirafları (Özet) arşivinize alın zaman buldukça okuyun müslümana kurulan tuzakları anlamanınz bakımından çok faydalı bir eser İngilizler, Hıristiyanlık propagandası yapmak için Hempher’in itiraflarını yayınlamışlar Müslüman yavrularını aldatmak için, İslam bilgilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt