Sagopa Kajmer Onca Sızı Varken Siyah beyaz bir filmdi bu ve ben soyut bir yıldız oldum sıramı beklemekten morarıcasına dondumKemiklerimde buz kokusu hakimken,sen arkanı dön ben sırılsıklam titrerkenKilitlenirken boğazıma aldığım o son nefes,boğazımı kes ve ılık bir rüzgar gibi es bu dar odama kon,penceremde bir kuş ol sonra sol,çiçek misalı güzel koku kokan bir mevsim ol hayatı kokla bol,değil ancak beleş rol yoktu bizde sağ sol,düşüncelerle akla kazınan mantık yalnız alkolElimde bir tabanca gözüm kara,sonum bilinmeyen bir başıboşluk olsa kimdi kara delik zamanda?Kanımda gezinen onca zehire bak sigaramı yak ve kafana tak bu adamı daha sonra çek içine bütün trackleriniGör değersiz bir şahsiyetin yapabilceklerini,huzurdan yoksun olsamda sunabileceklerimi NAKARAT 2x: Onca sızı varken ve bunca derde yerleşim bu adamın o değin sorunu söyle sence fazla mu erken?Her gövde muaftı kendi boşluğunda olur ya mozz düşünmez oldu yarına yolunu seçiverirken VERSE 2: Duyduğun o her bir kelimeninde vardır ardı tıpkı perde ardından sahne bekleyen sanaçtı mizahın iç yüzünde saklı onca sızı varken güler yüzlü simalarda gördüğüm o mistikal matemMadem yazılmış felek söyle kim siler,kimsecikler umursamazken rapimi kim dinler?durdurur zamanı kahpe izlenimler kader tekerlek dünya ise beyhudeye dönerSözüne güvenip gözüne yanıtlandı tüm suallerBenki aleminde bir cevabım ondan evvelHarabeler mekanım dergahım buysa eğer son sözümdür kitabım uğrunda ölmeye değerSeher vakitlerinde toz pembe gökyüzüm gibi yalanlar anlattılar geçmişe gider misali emsali olmayan sokakların dilinde bir şiirsem kilidimi çöz ve kır bu zinciri kurtar bedenimi